No vienas puses mīlestība, bet no otras...

08.02.2011, Laura67
AK! jau atkal tuvojas valentīndiena, un kā jau var redzēt ka meiteņu viedokļi ir dažādi par šo dienu, bet NĒ. Paga, tā tomēr neliekas, jo viss ko dzirdu ir tas-nav jēgas svinēt- neuzskatu ka būtu šī dienā kaut kā jāsvin-esmu viena.u.t.t. Es to nesaku par visām, bet viss ko esmu dzirdējusi gan no draudzenēm, gan arī šeit cosmo. Man tā vien liekas, ka mūsu sapņus un vēlme svinēt valentīndienu ir sabojāta. Un tagad pat nezinu vai tas ir slikti, vai tomēr labi? Varbūt tomēr nevajag būt tik banāliem, un svinēt šo nekam nederīgo dienu? Vai tomēr ļauties mirkļa iegribām un nodoties šīs dienas svinēšanai? Nū nezinu, hmm. Es pat nezinu vai pati gribu šo dienu, bet tā jau ir tikai diena! nekas jau liels nav, bet tomēr labāk sajusties labi šajā dienā. Esam patiesas pret sevīm, un varbūt tomēr sajūtam to ,ka nebūt jau nav tik traki. Tā ir tikai diena, bet varbūt tomēr nē......

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
candy;]] - es arī esmu dzirdējusi meitenes kas ar sajūsmu gaida šo dienu, un ir arī tādas, kas bez maz vai ienīst šos svētkus... ;-) pati īpaši nesvinu, tikai palutinu sevi :-D Keita-tiešām iedvesmojoši! (l) Lai Tev arī supper mīļi šie svētki. (l)
11.02.2011 15:57 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Reizem aizdomajos par tam meitenem ,kuras saka ka negrib sos svetkus. Tie tacu ir milestibas svetki, kautvai pret sevi, ja nemilat ko citu. Kapec vientulajam damam ,liekas ka mulkigi svetki un tikai sirsninu kramu pirksanas pec izdomati, lai veikalnieki iedzivotos??? Palutiniet saja diena kautvai sevi. Ar jaunu kleitu, apaksvelu, kadu spa proceduru, gardam vakarinam, utt ir tacu kada lieta, kas iepriecina un ko gribas. Sarikojat V/D balliti draudzenu barina ,kam ari nav planu sim vakaram un beidzat cikstet par svetkiem. Kapec svinet 8 martu, ziemassvetkus, lieldienas, valsts svetkus, vasaras svetkus, ligo? Tajos tacu ari pardod veikalnieki svetku atributiku ;-) Svetku nekad nevar but par daudz un baudisim tos. Palutinasim sevi milos un tuvos. P.S Bucas V/D (l)
09.02.2011 16:41 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
tā man arī liekas, bet lai nu kā mēs ienīstu VD tik un tā kādu brīdi iedomājamies kā būtu, ja būtu.
09.02.2011 01:28 | saite | Atbildēt

+0
Interesantas domas...
es vispār nesen izšķīros ar draugu un labi ka nepaspēju viņam neko nopirkt ..VD ir mīksto rotaļlietu-konfekšu-ziedu-atklātnīšu pārdevēju izdomāti svētki :-/ bet no citas puses ja ir ar ko pavadīt nemaz nav tik traki (l)
08.02.2011 21:50 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits