Bezmiegs!

06.02.2011, Sigita Beikmane
Nezinu, ko ar sevi darīt! Nekādi nevaru laicīgi aiziet gulēt. Ātrāk par vieniem reti kad sanāk.:( Viss būtu labi, ja no rītiem ilgi gulētu, bet parasti jau ap 9iem esmu augšā, miedziņš nāk, bet dēliņš ilgāk neguļ. Savukārt pa dienu, kad ir laiciņš, lai pagulētu arī nespēju iemigt! Kā jūs cīnāties ar bezmiegu? Laikam jāsāk pa vakariem iedzert pa 100g, lai miegs labāk nāktu! :-D

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Es būtu sajūsmā, ja sanāktu 8as stundas!
Mazais pa nakti ļoti bieži mostas, bet, lai viņu atkal iemidzinātu paiet labs laiciņš.:( Bet, kad viņš aizmieg es atkal nevaru aizmigt - parasti lasu grāmatu, lai kkā sevi nogurdinātu, bet, ja grāmata ir ļoti interesanta, tad tas nemaz nepalīdz!
06.02.2011 19:09 | saite | Atbildēt

+0
ui, tikai tagad pamanīju, ka gribēju taču rakstīt "1os" , nevis "10os". (s)
06.02.2011 18:41 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Tas gan, es eju gulet ap 12iem, kamer vel iemiegu, un celos 5:30 :-D atrak nesanak aiziet gulet :-/ kautvai gulta jau no 9 esmu dazreiz :-D
06.02.2011 18:27 | saite | Atbildēt

+0
Hmmm...ja Tu aizej gulēt 10s, bet celies 9os, tad esi gulējusi 8 h, kas man liekas optimālais daudzums pieaugušajiem, un es nesauktu to par bezmiegu.
06.02.2011 16:12 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits