vakar ar draugu nopirkām grilu un uzcepām šašliku ( ok,mums ir tāda iespēja,jo milzīgs balkons) bet vismaz pavīdēja neliela vasaras sajūta un garastāvoklis arī 1000x uzlabojās
sarunā draugus,aizbraucat uz mežu uzcept šašliku, tik silti jāsaģērbjas un būs ko atcerēties :D
noskatos kārtīgu dramatisko vai dokumnetālo kino un saprotu, ka mana dzīve nav tik neciešama un drūmais garīgais pazūd, vai arī nopērku krāsas un sāku liet tās uz audekla :D
Man ja nav labi ar omu mediteju vai skaitu mantras ;-) Tas palidz atbrivoties. Jogas vingrinajumi palidz. Dzive tiesam ir problemas kuras reizem nevaram izlaist par lupam nevienam, tapec mums jamak ar tam sadzivot un noslept sevi, vai ari palaist prom no domam. Jauku atputu ar draudzeni (l)
vien sasmejos par tavu rakstinu par viru :) paldies palidzeja :)
nju vnk ir ta ka ta beda musu gjimenes loka paliek, uz aru nevar ta stastit, a draugs nav isti tas kas spej palidzet beda, vins vairak ir nostak kad nav man gariga.. ui udens man patik, bet sodien sevis lutinashanai laika nepietiek, varbut rit...
Nju re ari laba lieta apciemosi draudzeni, aizejat padejot, pavakarinot, vai kadu pastaigu. Ar sirdi izstasti savu bedu un bus jau labi (l) Starpcitu reizem , kad nevaru sanemties dienai eju ilga dusa un lieku visadas maskas ,skrubjus utt , kamet vairs nav silta udens :-D Tas uzlabo omu (l) Iznaku starojosa, bet redzu viru galigi dusmigu, jo zin ka dusa nav silta udens un bus vel ilgi jagaida uz mani lidz izkasisos mo najas :-D
man vnk sodien pie draudzenes jabrauc uz Liepaju, bet nju delj vakardienas nespeju sev garigo uzlabot... pasai nepalidz kas ieprieks palidzeja, tpc prasu :(
bet paldies :)
Laba muzika, Ilga pastaiga,
Joga,
Meditacija,
Salona apmeklejums,
Draudzenu tejaspauze,ar ko gardu.
To katrai no mums uzlabo kads cits aspekts, mes tev nevaram teikt dari to vai to un tev tas sagadas prieku. Uzlabos garstavokli, celies sanemies un dari sodien to ko velies par visu visvairak, negribi celties pasuti picu un palutini sevi ar filmu. Dari to ko velies un tas tev uzlabos omu (l)