nesaprotu...

30.01.2011, bagija
Man laikam sākusies depresija vai kkas ļoti līdzīgs tai, izklausās jau smieklīgi, bet es pati nesaprotu, kas ar mani notiek... (t) Es strādāju, mācos augstskolā, man ir puisis, kuru es ļoti mīlu un kurš ļoti mīl mani, bet es neesmu apmierināta ar savu dzīvi. Jūtos labi vienīgi tad, kad mans mīļums mani cieši samīļo... (l) Bet tas ir tik uz īsu brīdi Dažkārt vnk gribas pazust no zemes virsas :-| Man ir maz brīvā laika, kurā es tāpat atrodu ieganstus, lai nedarītu to, ko vajadzētu. Piemēram, ja man darbā ir brīvdiena, tad man vajadzētu mācīties, bet es to dienu vnk noslinkoju neko lādzīgu nedarot... Man vajag saņemties, bet es nekādīgi nespēju (e) Uzrakstīju šeit, jo man vajadzēja kkur izlikt to, kas sakrājies...

Komentāri [10]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
viss, ko jūs sakat izklausās ļoti labi :-) nedaudz jau esmu tikusi ar sevi galā - satikos ar labāko draudzeni, pavadījām dienu staigājot pa veikaliem un pēc tam kopā vēl patusējām... uz brīdi kļuva daudz vieglāk
04.02.2011 23:00 | saite | Atbildēt

+0
Uztaisi sev kādu relax dienu, patiešām ar lielu devu atpūtas. Un saņemies, gan viss nokārtosies! (l)
03.02.2011 20:52 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
tas tev liks arī saprast un nostādīt tavus mērķus.
02.02.2011 18:03 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
vieniigais ko vari darīt ir to ko parasti nedari :D iespējams tev ir iestājusies rutīna. vai arī kas cits. Bet. vnk paņem brīvu dienu un aizbrauc prom! aizbrauc uz jūru pastaigāties un padomāt[man tas vienreiz palīdzēja] , vai ar draugiem dodies kādā izbraucienā! tam NOTEIKTI ir jāliek tev sajusties labāk. ;-)
02.02.2011 18:02 | saite | Atbildēt

+0
berry, Tu gadījumā neesi tas pats cilvēks, kas es? :D
Varbūt šāds dzīves stils tiek ieaudzināts labiniekiem? :)
bet nu sports un klavieres, trāpīts desmitniekā, arī manas prioritātes
30.01.2011 23:46 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
vajag atrast kaut ko SAVU. Nevar tak iet uz augstskolu, strādāt un brīvajā laikā vēl mācīties. Ir taču kāda lieta, kas liek sirdij palēkties, iedvesmo, iepriecina? :) tad tas noteikti ir jādara! man tas ir sports un spēlēt klavieres - tur es vispār varu aizmirsties un NEDOMĀT (l) vēlu veiksmi sava prieciņa atrašanā!
30.01.2011 21:04 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Ekh, saudzēt sevi vajag, jā. To arī cenšos darīt, bet vienalga ir tādi darbi, kurus nevar vnk atmest, nākas tikt galā. Par studijām... Domā, ka nemocīsies? Manā profesijā tas laikam ir jau zvaigznēs ierakstīts..
30.01.2011 16:45 | saite | Atbildēt

+0
Fairy, laikam jau tas tiešām būs jānoveļ un ziemas drēgnumu. Man bija tāpat kā tew, ka kādreiz tik daudz priecājos, izklaidējos, bet tgd vispār neko negribas darīt
Ekh, bet dažkārt ir tā, ka tu nevaru studēt, ja nestrādā, vnk nepietiek līdzekļu... Un tad nākas darīt to, kas ir pāri taviem spēkiem
30.01.2011 15:07 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Tieši tādēļ nevajag celt vairāk nekā vari panest. Es šogad beidzu vidusskolu, nākamgad studēšu, bet zinu droši, ka sevi tā nemocīšu kā daudzi citi. Nestrādāšu tik daudz, ka mājās esmu tikai vēlā vakarā. Esmu jau izjutusi ko stress nodara ar manu veselību..kopš tā laika cenšos sevi saudzēt un turpināšu to darīt.
30.01.2011 14:22 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Es tevi saprotu...
Man ir tieši tāpat un šķiet, ka ļoti daudziem cilvēkiem pēdējā laikā ir tādas pašas izjūtas.
It kā jau viss ir,patiesībā jau nav, par ko sūdzēties, bet...
Nevaru, nav spēka vairs uzturēt + noti.
Daudz daru, vēl vairāk ir jāizdara, bet līdz ko ir kāda brīva diena, gribas veltīt kaut nedaudz laika sev un atkal darbi ievelkas.
Pati īsti nesaprotu, kas notiek, kur pazudis mans gars, priecāšanās un pozitīvisms.
Šobrīd ir tikai domas par to, ka tik daudz darba, ka šis un tas nav tā... Pati nezinu, kas mainījās un kāpēc. Nezinu, ko darīt... Vienīgais, gribu atpakaļ pozitīvismu un galvenais- drošu, stabilu un prieka pilnu skatu uz nākotni!=]
Novelsim to visu uz ziemas drēgnumu?
30.01.2011 13:22 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits