Rakstīt-Nerakstīt!? Kā?

27.01.2011, karaliene26
Nu tad tā. Jau kādu laiku mani nepamet doma, ka man ir tik daudz ko teikt! Ka, vajag izlikt visu uz papīra. Bet es vienkārši netieku galā ar sevi! Nespēju atrast laiku! (Jo nodarbojos ar visu ko citu, tikai ne to ko vajag!) Nav iedvesmas! Vai arī - Nu nav man ko rakstīt (atrunas)!!! Kad runāju ar cilvēkiem - uzraksti to visu. Pieraksti. Vajagot grāmatu. Interesanti būtu palasīt cilvēkiem. Padalīties ar pieredzi. Pat galvenais ka man pašai ir interesanti. Nejūtu ka MANĀ dzīvē būtu kas tāds. Bet kad tā aizdomājos, sanāk izsmieties un pat pamācīties :) pašai :) Gribētos ka arī mani kāds palabo, kritizē un salamā. Jā pati sev jau esmu labākais soģis, bet ne visu var redzēt no vienas puses.. ... turpinājums, kādreiz, sekos :D

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Vakar es izdomaaju.. jo ieprieksheejais stils kuraa rakstiiju galiigi nestraadaaja... :)
taa nu es padomaaju, kaa man vislabaak padodas izklaastiit savas domas... staastot taas kaadam... taa nu es vakar uzbuuru savu sarunu biedru un rakstu :D :) redzēs kā ies..:)
p.s. starpcitu meitene zeltene (Emmanuelle)... man ir doam par kaadu blogu.. pashai savu... kur vareetu buut taada sadalja kaa sarunas.. protams shis blogs vareetu buut tikai kaadam noteiktam cilveeku lokam pieejams.. nu salasiitos kopaa paaris jaunkundzes.. un tarkshchot savaa nodabaa mees izliktu savas domas uz virtuaalaa papiira.. veelaak var izkopeet vai kkaa taa.. un salikt to visu kopaa..:)
Sunce protams neiet runa par zaudeeshanu vai ieguushanu.. bet gan par to ka ir jaaatrod veids kaa to uzlikt uz papiira.. jo taapat vien rakstiit - man nesanaak :D vnk neko jeedziigu neuzrakstu.. aprakstu parasto ikdienu... :)
28.01.2011 15:50 | saite | Atbildēt

+0
nu bet - pasaki, ko Tu zaudēsi, ja rakstīsi? :D Neko!!! Bet nerakstot vari pazaudēt! Tieši to, ko neuzrakstīsi! :D Tāpēc - uz priekšu! ;)
28.01.2011 14:42 | saite | Atbildēt

+0
Man tiesi tapat-visi saka ,lai rakstu visu ,ka bija -sakot ar atbrauksanu uttEs meginaju...bet kaut ka nerakstas ,kad uzreiz nezinu,nejutu ,vai labi uzrakstits!!!Man patik ,kad ir kaut kada reakcija par uzrakstito,uzgleznoto!!!Virs jau saka ,ka gramatas vairs neviens nelasot musu dienas :-D !!Man gan patik turet tiesi gramatu rokas,nevis tikai darboties ar kompiti!!! :-P Es jau saku ,raksti!!!! (l)
28.01.2011 10:15 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits