Nav godīgi.

23.01.2011, laurens
Nav godīgi, ka par visu jācīnās tikai vienam. Kamēr otrs stāv un skatās, vai tam pirmajam izdosies. Ja neizdosies, paraustīs plecus un aizies prom, jo tā jau esot vieglāk. Gan jau ka reiz atradīšot attiecības, kur viss ir savādāk. Laikam jau man nesaprast, kur var izrakt attiecības, kurās nekad nav strīdu, nekad nav problēmu un viss ir tik ideāli, ka nekad nevienam otra dēļ nebūs jācenšas. Kā cilvēks var teikt, ka otru mīl, ja nav gatavs cīnīties? Es savu nostāju jau sen pierādīju. Žēl, ka tagad pretī neko nesaņemu un ka atkal visu liek manās rokās - cīnīšos, varbūt viss būs kārtībā. Varbūt nē. Un es to nedarīšu. Jo laikam man nesaprast, kā otrs var mīlēt un necensties esošo saglabāt.

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Varbūt vienkārši uztaisiet pauzīti uz kādu laiku..saki ka vajag laiku padomāt..un tad jau arī redzēsi kas notiks, vai viņš būs gatavs šajā laikā kaut ko darīt attiecību labā, vai arī neko :-/
26.01.2011 21:48 | saite | Atbildēt

+0
Zinu,ka jāpalaiž, to arī daru. Taču pēc vairākiem gadiem nav viegli attapties, ka otrs cilvēks nav gatavs ne pirkstiņu pakustināt, lai atrisinātu problēmas, kas salīdzinot ar daudziem citiem, nav nekas īpašs. :-/
24.01.2011 13:56 | saite | Atbildēt

+0
Lai cik nežēlīgi neizklausītos, bet citreiz vienkārši nav vērts turpināt cīnīties. :-/ Ir jāmāk palaist vaļā! ;-)
24.01.2011 01:29 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
es arī cīnījos divus gadus, pēc tam domāju - nu priekškam, dzīve ir jābauda, tā nav nekāda cīņa, protams, attiecībās ne vienmēr viss ir perfekti, bet nav JĀPANĀK, lai Tevi mīl un lolo, jo tam jānāk dabiski... Aizgāju, tagad tas puisis ļoti pārdzīvo un ir sapratis, ka darīja nepareizi...tā jau ir, ka saprot tad, kad zaudē.
23.01.2011 16:12 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits