tablete pret mani

21.01.2011, D.Dz.
Sveikas Jaukās! varbūt kāda no Jums var īsti izstāstīt kāda ir mana diagnoze,un kādas īsti zāles man būtu jalieto,lai es klūtu par normālu cilvēku :( Lieta tāda ,es nemāku mīlēt,nespēju novērtēt cilvēku,manām smadzenēm neaiziet informācija,ka cilvēks vēlas darīt man labu,palīdzēt,samīļot ,uzklausīt! Esmu kā indīga čūska, (e) jo vairāk viņš cenšas tuvoties,jo vairāk es sāku šņākt...Un tā notiek ar pilnīgu jebkuru puisi kas nonāk man ceļā... :%27-( vai es esmu pārāk egoistiska,parāk patmīlīga? varu uzklausīt pilnīgi jebkuras domās,tikai palīdziet man saprast :)

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
24.01.2011 17:45 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
24.01.2011 17:45 | saite | Atbildēt

+0
Nav vajadzīgs tik ļoti iedziļināties un analizēt sajūtas un faktus,kas nedara gandarījumu. Palaid šo problēmu vaļā,prom no sevis. Nedomā par to. Viss notiks negaidot,tieši tad,kad tam jānotiek.Jo noteikti notiks kas labs un vesela raksta vērts! Tikai jāpagaida un jāļauj sev dzīvot,baudīt!Baudi,izbaudi sevi ;)
22.01.2011 03:02 | saite | Atbildēt

+0
Es domāju, ka Tu pietiekoši nemīli pati sevi, Tevi nomāc kaut kādi mazvērtības kompleksi un Tu nespēj pielaist tāpēc sev tos citus cilvēkus klāt, man arī ir tāda problēma un es to esmu apzinājusies, taču kā ar to cīnīties? esot jāiemīl sevi, jo tikai tad patiesi vari mīlēt un pieņemt citu cilvēku mīlestību..
21.01.2011 15:17 | saite | Atbildēt

+0
Es domaju ,ka tu vel neesi satikusi cilveku,kuru esi iemilejusi!Atceries, ka milestiba un aizrausanas, kaisle ...ir pavisam kas cits!
Biezi grutibas iemileties -ne tiesi milet ,ir tiem cilvekiem ,kuri ir egoisti!!!Sie cilveki ir loti versti uz sevi-viniem loti gruti iedzilinaties otra jutas ,domas utt!Pasaule ir tik dazadi cilveki!!!
Man liekas,ka egoisti -sa tipa cilveki ,ir vairak veiksmigi karjera ,ka milas joma!!! |-) Gan jau ari "tava loga iespides saule"-janak pareizam cilvekam!!! :-)
21.01.2011 04:01 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits