Dusmas

19.10.2010, Anne Shirley
Šodien zaudēju ļoti daudz savu nervu šūnu. Un viss tikai tāpēc,ka viens vecs krabis, ar kuru pa laikam man kopā ir haltūras, kuras viņš organizē, atļāvās man atklāti uzbraukt un apvainot ļoti nepieklājīgā manierē. Pie tam pilnīgi nenozīmīgā sīkumā kādu mēnesi pēc tās haltūras. Piedraudēja ar nemaksāšanu un sadarbības pārtraukšanu. It kā mani tas raustītu. (e) (e) (e) Riebīga sajūta vienīgi no tā, ka viņš apsaukājās un izturējās kā cūka. Lai nopērk par man nozagto naudu sev saldējumu un aizrijas. (e) (e) (e)

Komentāri [10]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Sunce, es jau sapratu ka nav vērts ar to ķēmu sadarboties, pateicu lai savāc sev mierinājuma naudu, aizrijas un iet ratā. Nekad ar viņu nestrādāšu vairs, pat ja aicinās un lūgsies. Un par šito uz galvas kāpšanas gājienu viņš vēl samaksās, jo tā kā es pazīstu arī daudzus citus, kuri ar viņu sadarbojas, es visiem pastāstīšu. Lai viņi zina, ka vienā brīdī viņš vienkārši kļūst par absurdu idiņu.
19.10.2010 13:46 | saite | Atbildēt

+0
Ooo.. annA, kā es Tevi saprotu!!! Man šogad aprīlī bij darīšana ar līdzīgu cilvēku! Tikai tā biju es, kura pārtrauca sadarbību un piedraudēju ar "citādāku sarunu", jo mani vienkārši izbesīja tā necieņa, ņirgāšanās un elementāra nepieklājība attieksmē no viņa puses.. :) Atceros, toreiz cepos ne pa jokam! Un pazaudēju ne vienu vien nervu šūnu! Toties tagad - patiesībā atviegloti uzelpoju, ka nav vairs jāstrādā ar viņu... :-D Mans ieteikums - izvērtē, cik Tev svarīga ir sadarbība ar viņu un izlem, vai tas ir tā vērts - ļaut, lai Tev kāpj uz galvas! ;)
19.10.2010 12:03 | saite | Atbildēt

+0
muļķības :-P
19.10.2010 02:06 | saite | Atbildēt

+0
annA-tad zudis ta misterija!!!!Tad es tev busu vienkarsi parasta sieviete...Emanuelle bus zudusi!!!! :-P
19.10.2010 02:05 | saite | Atbildēt

+0
nu ja vēlies, atsūti man epastu uz [email protected] un es tev iedošu savu skype vārdiņu. varēsim kādreiz papļāpāt, un bildi ar varēšu pie reizes atmest :D īstenībā dažreiz prasās parunāt ar kādu dzīvesgudrāku cilvēku kā es.
19.10.2010 01:33 | saite | Atbildēt

+0
annA- mani uzaicina ,bet kad redzeju ,ka mani kaimini un labi pazinas ari tur ir -pardomaju!Tad es nekad nevaretu rakstit ta ,ka rakstu par daudzam lietam,ja zinatu ,ka visi kaimini ,pazinas ,draugi redz!!! :-P :-D Man vel joprojam patik ta misterija!!! (l)
19.10.2010 01:30 | saite | Atbildēt

+0
Emanuell, šodien es vnk esmu ļoti nokaitināta :D
klau, tu varbūt esi facebookā kā jau ārzemju pārstāve? tur tu varētu mani atrast ;)
19.10.2010 01:14 | saite | Atbildēt

+0
Man tiesam gribetos redzet tevi!Tu man asociejies ar loti ,loti sirsnigu, siltu cilveku-ta meitene bilde ,loti piestav tev!!!Vienalga kadus vardus lieto ...manas domas nemainas!!!! :-D
19.10.2010 01:10 | saite | Atbildēt

+0
Kāpēc neticēji ka es? :D Vai tad es tik mīlīga liekos, ka šķiet nekad nekļūstu nikna? :)
Emanuelle, es te savu bildi nepublicēju gan. Bet tā varētu būt es, man bija tik gari mati, tomēr pagājušo nedēļu apgriezu. tā pavisam līdz pleciem. Apnika, ka jādabū klepus guļot aukstā istabā ar slapju galvu kas pa nakti ne tuvu neizžūst. Nekas, līdz pavasarim ataugs un tad es ielikšu arī savu bildi, ja būs kāda skaista :)
19.10.2010 01:02 | saite | Atbildēt

+0
AnnA-lasiju un neticeju,ka tu to raksti!!!Man loti, loti patik tava bilde!!!Tie mati ir dievigi...ceru, ka ta tava bilde!!! (l)
19.10.2010 00:49 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits