Gribulis jeb vienkārši vientulība?

11.10.2010, pasaule
hm.. ko darīt kad gribas kādu siltu cilvēku sev balkus gultā šajās aukstajās dienās, bet nevien nav. kā tas ir, kad neviena nav? ir, ir pilna pasaule, bet ir apnicis izlikties, ka satikties, pamīlēties, pēc kāda laika atkal satikties un pamīlēties, ak man tas ir normāli un tas ir tas, ko es vēlos. nē, ne tuvu tam. man gribas uzticēties. neiespringt, vai tas ko viņš teica ir domāts tā, vai tomēr viņš do'māj kaut ko vairāk to sakot. man gribētos, lai visi kļūst mazliet vienkāršāki un beidz spēlēt spēlītes un beidz gaidīt īstos brīžus, kad varēs sākt dzīvot. man ir apnicis iziet uz kompromisiesm, kas īstenībā ir pilnīgi pretēji manām sajūtām, tikai lai kaut mazliet mazāk justos vientuļa un viena. ir moderni teikt, ka jāmāk justies labi ar sevi, bet vai tas nav visvieglākais- tas ir pilnīgais komfots, un tad sāk aizmirst kā ir būt kopā ar kādu un piekāpties, bet cik daudz ir tā robeža, kad tas jau par daudz? :) es atvainojos, vienkārši nogurms, ilgas pārdomas un vienkārši vēlem, vienu rītu pamosites un būt labi. novēlu jums katru rītu pamosties ar sajūtu, ka viss ir tieši tā kā tu vēlies!

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
14.10.2010 03:19 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
mmm. beidzot kāds ielicis mana pēdējā laika nomāktības sajūtu vārdos. es Tevi lieliski saprotu un jūtos līdzīgi. man pat izlasot asara nobira aiz žēluma pret sevi un citiem,kas tā jūtas. un no sirds vēlu - lai arī Tev viss ir tieši tā kā Tu vēlies :)
un lai ikviena,kam tas nav izdevies satiek pēc iespējas drīzāk savu Ideālo :)
13.10.2010 21:18 | saite | Atbildēt

+0
Mana mamma saka tā: "Labāk justies vientuļam, kad esi viens, nevis esot ar kādu kopā!" Un manuprāt, tie ir zelta vārdi ;-)
12.10.2010 01:21 | saite | Atbildēt

+0
protams pamošanās to negarantē, bet šobrīd liekas, ka this is the missing point in my life. nē, tā ir aktrise no filmas ''caotica ana''
11.10.2010 17:34 | saite | Atbildēt

+0
Tā ir laba sajūta- pamosties domājot ka viss ir tieši tā kā es vēlos. BET neviennēr arī esot kopā ar kādu tu vari pamosties ar tādu domu. Tā bildē esi tu? :-)
11.10.2010 16:54 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits