Best birthday ever, bļ* :@

No rīta pamostos ar labu garastāvokli, sapošos, izdomāju, kad kur iešu, lai visu paspētu, cenšos nedomāt par lietām, kas mani nomāc, izlasu pirmos apsveikumus. Tik jauks dienas sākums. (l) Zināju, ka šodien saņemšu atbildi par darbu, un saņēmu arī e-pastā (e) Kā jau parasti, ja e-pastā, tātad atteikums :-( Darbs ne tuvu nebija manu sapņu iemiesojums, bet škrobe jau par to, ka tik vienkāršu darbu, kuru pat mērkaķis varētu paveikt, es nedabūju. Nojaušu arī, kam par to jāsaka paldies (e) Nu neko, kaut kā saņēmos un devos ar mākslīgo smaidu savās dienas gaitās, lai sveicējiem prieks, jo ne jau priekš manis ir šie svētki.. Nekad nav patikušas dzimšanas dienas, bet šī bija sliktākā kāda bijusi. Nopūt svecīti uz tortes, ievēlies vēlēšanos, kura nekad nepiepildīsies. Saņem apsveikumus no visiem, izņemot no cilvēka, no kura patiešām to vēlies saņemt. Pārdomā savu dzīvi un saproti, ka nekur neesi tikusi, nekas neesi un Tev neviena nav :%27-( Vakarā ceri uz labākās draudzenes (ja viņu vispār tā var nosaukt vairs) atbalstu, bet viņai kārtējo reizi ir svarīgākas lietas. Vienīgais, kas atliek sadzerties lētu vīnu, žēlot sevi un rakstīt murgus blogā, un cerēt, ka skumjas noslīks vīnā, vismaz uz šo vakaru..

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Sveiciens pagajusos svetkos. Zini varu ieteik palasit pozitivas domasanas gramatas. Neviens tava vieta nerikos svetkus ikdiena , ja ne pati sev. :-( :-/ Dzive ir ka birzas likloci tad strauji kap, tad krit.
Pozitivais ir saskatit ,ka katrs kritums ir ari dzive kapums, lai dotu speku sparoties un lekt augsa. (l) Ja nemilesi dzivi ,kada ta ir ,tad vienmer busi neapmierinats un ja nepatiks sev pasai, izstarosi tikai negativismu un nepatiksi ari citiem, jebkura joma. Zini ari man ir bijusas sauseligas dzimsanas dienas, kad tuvakie aizmirst un firma bankrota prieksa un neko vairs negribas dzive, bet tad aceries ,kad tev tomer kads ari ir ,un sac spuroties preti visam sliktajam
P.S LOve to pece (l) Lai izdodas.
18.09.2010 16:50 | saite | Atbildēt

+0
ja kaut kas nav labi, tad nekas vēl nav beidzies (l) happy, happy b-day, jubilār' (l) :-P
18.09.2010 15:36 | saite | Atbildēt

+0
man ar atnaaca veestule ar atteikumu - neko dariit, mekleesim talaak :-)
18.09.2010 14:46 | saite | Atbildēt

+0
Paldies, mīļās! Jaunā dienā ar skaidru galvu, kad emocijas jau nedaudz aprimušas, maza cerībiņa, ka kādreiz viss būs atkal labi, atgriežas. |-)
18.09.2010 13:28 | saite | Atbildēt

+0
Man tik zel tevis...zel par to darbu!!!Ceru, ka tomer dabusi...!Apsveicu dzimenite (l) !!!Turies!!!Tagad visa pasaule iet griste-pie mums ari...!!!Jaturas!!!! :-)
18.09.2010 09:09 | saite | Atbildēt

+0
Tev noteikti ir vienalga, bet, nu, apsveicu Tevi, nu, jau bijušajā..priekā! ;-) Viss notiek tā, kā tam jānotiek..varbūt nedabūji šo darbiņu, jo tam sekos kas labāks. :-)
18.09.2010 03:09 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits