Dvēseles caureja

Jau sen viss ir beidzies, bet joprojām tik ļoti sāp un tik liels tukšums iekšā.Ir tik daudz iemeslu, kāpēc šīm attiecībām vispār nevajadzēja būt, sīkumi par ko ienīst otru. Tu saproti, ka ir labāk bez viņa, ka tas bija pārāk sarežģīti un sāpīgi priekš abiem. Katru mīļu brīdi Tu centies sevi pārliecināt, ka viss ir kārtībā, ka esi tikusi tam pāri, samierinājusies, bet patiesībā vienīgais, ar ko esi samierinājusies ir tas, ka Tu tam netiksi pāri. Joprojām Tu gaidi kādu ziņu no viņa, katru dienu atceries ar kamolu kaklā skaistos brīžus, viss atgādina par viņu. Un Tu vari sevi nodarbināt un nodzīt līdz spēku izsīkumam, bet tas nekur nepazūd. Tu saki sev, ka neņemtu viņu atpakaļ pat, ja viņš to lūgtu, bet tai pašā laikā, Tu būtu gatava atdot visu, lai tikai viņš būtu blakus. Tu negribi to atzīt, bet ļoti labi zini, ka viņam būtu tikai jāsaka pāris vārdi un Tavs veselais saprāts atslēgtos un lepnums pazustu. Tu ienīsti un nicini sevi par savu vājumu, savām jūtām, jo, lai nu kurš, bet Tu vienmēr esi bijusi stipra un neiedragājama. Apkārtējo acīs Tu joprojām arī tāda esi, neviens nezina un arī neuzzinās, cik ļoti trausla un jūtīga būtne slēpjas zem cinisma un sarkastiskajiem jokiem. Tu zini, ka izdzīvosi un satiksi kādu, un varbūt pat iemīlēsi. Bet ko darīt ar sajūtu, ka īstais bija šis? Ja nu šī sajūta nepazūd?

Komentāri [20]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
mjā.. protams,ka vīrieši arī cieš.. Man pašai ir bijusi situācija.. kad izdomāju,ka vēlos mainīt visu savā dzīvē un šķirties.. no sākuma viņš to uztvēra viegli ,pat bija dusmīgs un tā.. ,bet pēc kāda laika viņš raudot zvanīja un lūdza,lai izrunājamies.. un,protams - tas aizskāra manu sirdi!!! :/ Vīrieši taču arī ir tikai cilvēki un viņiem arī sāp.. Jā,iespējams,savādāk,katram tas ir savādāk,bet sāp tāpat!!!
25.11.2010 16:16 | saite | Atbildēt

+0
Te varbūt es varu pievienoties, ka vīrieši savās sāpēs arī izturas atšķirīgi. Mans ex uzvedās kā raudulīga meitene un burtiski vajāja mani...Bet kad manu draugu pameta meitene kuru viņš ļoi mīlēja, viņš cieta klusībā. Un man bija ar knīpstangām gandrīz jāvelk ārā lai viņš savu sāpi izrunātu.. tā lūk..
12.09.2010 13:40 | saite | Atbildēt

+0
Es pastastisu vienu gadijumu ,no man loti tuva viriesa dzives,kas saistas ar so temu!Paris draudzejas-dzivoja kopa 5 gadus,bija nolemusi pat preceties!Kadu dienu meitene teica ,ka vinai 8 menesus ir milakais-esot bijis loti gruti atzities-jo domaja ,ka puisis loti pardzivos!Puisis man teica ,ka vinam gandriz infarkts piemeties, no sis zinas!Vins pat nevarejis paraudat-cik sapigis bijis...Es zinu ,ko nozime vardi-nevareju pat raudat... :-O tas bija kaut kas vienkarsi par daudz!!!!Atceros,vins pec tam katra sieviete saskatija savu miloto meiteni,vel loti ilgi!Pec kada laika vina gribeja nakt atpakal...kruze bija saplesta!!!
Atceros ,ka man klausoties saja stasta ,bija kamols kakla!!!Es nekad ieprieks nedomaju ,ka viriesi ta var pardzivot ...! (t)
12.09.2010 12:47 | saite | Atbildēt

+0
Es jau ar sākumā gribēju teikt, ka gan jau arī vīriešiem sāp, un iespējams brīžiem pat vēl vairāk un ir vēl grūtāk, kā mums sievietēm, jo vīriešiem vienmēr ir jābūt stiprajam dzimumam un viņi nedrīkst savas sāpes un emocijas izrādīt...
Man tas otrs cilvēks, kura dēļ man sāp - tā arī acīs iebļāva - Un Tu domā, ka man ir viegli??? Un Tu domā, ka man nesāp??? :%27-(
12.09.2010 04:35 | saite | Atbildēt

+0
nu tas bija vairāk domāts, šībrīža situācijā, nevis vispārīgi.
12.09.2010 04:25 | saite | Atbildēt

+0
Mani, acīmredzot, piemeklējusi lingivistiskā krīze. :-D
12.09.2010 04:19 | saite | Atbildēt

+0
Tam es varētu piekrist, jo katrs jau cieš citādi. Pēc Tava pirmā komentāra šeit gan izskatījās citādi, tādēļ arī iebildu.
12.09.2010 04:19 | saite | Atbildēt

+0
ne jau viņiem sāp mazāk, viņiem sāp savādāk
12.09.2010 04:17 | saite | Atbildēt

+0
hellish, es tiešām neņemos tā nodalīt vīriešus no sievietēm, it īpaši sajā gadsimtā. Cik nav redzētas stipras sievietes un vāji vīrieši...
Un, manuprāt, doma, ka kādam citam arī sāp vai tieši pretēji - sāp par maz (lai vai cik relatīvi un šķietami aplami tas nebūtu), nemaina mūsu pārdzīvojumu intensitāti. inii, man ļoti labi draugi ir galvenokārt vīrieši un es zinu un redzu, kā viņi mokās tās pašas mīlestības dēļ, kā viņiem sāp un kā viņi pārdzīvo. Bet atbildot uz jautājumu - nē, galvā neesmu līdusi, vismaz ne burtiski.
12.09.2010 04:14 | saite | Atbildēt

+0
tb emocijām...
12.09.2010 04:06 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits