noskatoties filmu

08.09.2010, Zane45
Heh, šis laikam sanāk mans pirmais ieraksts šeit un vispār kkur plašākam lasītāju lokam. Nebiju domājusi, ka pieķeršos šādai nodarbei, bet sajutu vajadzību to visu, kas manī kkur izlikt, kaut vai pašai priekš sevis. Šovakar noskatījos filmu Letters to Juliet. Skaisti. Un tas man lika aizdomāties, vai tiešām pastāv tāda patiesa mīlestība? Kādreiz tam ticēju, bet tagad šķiet esmu pārvērtusies par snobu, kritiķi vai vnk palikusi par vecu tādām muļķībām. Asaras acīs un es te rakstu to, ka neticu tādu jūtu esamībai... vai tiešām mūsdienās ir iespējams atrast vīrieti, kas spēj mīlēt? Es domāju brīvu vīrieti nevis kādu, kurš savu sievu vairs jau sen kā nemīl, bet sola iemīlēt jebkuru.. noskatījos filmu un sajutos vēl vientuļāka un bezcerīgāka nekā līdz šim..

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
09.09.2010 21:43 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Un ja kāda vēlas noskatīties filmu, ko es ieteicu, tad nenobīstieties no ta, ka zems reintings imdb. Varu garantēt, ka tik zemu filma pavisam noteikti nav!
09.09.2010 20:42 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Neesmu redzējusi šo filmu, bet nosakums atgādināja citu. Pirms ~ mēneša redzēju Letters to God! Arī fantastiska filma, citiem tā var likties sekla utt, bet filma lika aizdomāties. Tik vienkārša, bet skaista..
09.09.2010 20:40 | saite | Atbildēt

+0
pumpuriņ (es tā savu trusi saucu citreiz) :D, mīlestība pastāv tieši tik ilgi cok pats cilvēks vēlas.... ja viņam otra puse nav svarīga, tad nekad nekas nesanāks...
08.09.2010 11:04 | saite | Atbildēt

+0
Vai man tikai šķiet, ka pēdējā laikā 90% no visa, kas šeit notiek ir par mūžīgu mīlestību, krāpšanām, attiecību beigām un galu galā sirds sāpēm... :-/
Aktualitāte nr.1...
08.09.2010 02:46 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits