Heja milas meitenes, damas un jaunkundzes :*

07.09.2010, Kristiana Pluksna
Sveiki ari velreiz. Mans pirmsi blogs un aktiva darbiba ir sakusies. Jau nak virsu depresija ,rudenigie ,dregnie vakari un viena ka pirksts. :D Pati jau vainiga, samilejos sava vasaras piedzivojuma un no normala viriesa aizgaju prom. Nu esmu palikusi viena sapnu princis prom, pie sievas un laimigas gimenites ,es viena ar darbu un tris maziem sunukiem :D Manam pasreizejam dzives krasinam. (l) (l) (l) (l) Vienmer domaju Es un ar precetu ,nu nekad lidz tam nenolaidisos. Noteikti bus sogi, bus nievas, bet katram gadas iemileties ka klaunam cirka 8-) Sezu un rakstot domaju cik gan mulkigi reizem iekritam iemilamies un ceram ,ka viss solitais bus un vel labaks klus. Briniskigas pastaigas, burvigi skupsti un naktis, neliederigi izmantotas brivdienas un atvalinajums ,lai tik butu tuvuma tam domajams istajam. Ka skolnieka pirma iemilesanas, ka pasaka, saucamas roza brilles. :-/ Baudot katru sekundi un vasarai atalinoties tu saproti, ka cilveks izslides tev ka caur pirkstiem un pazudis no tevis. Ar pratu tu to apzinies , bet ar sirdi nevelies saprast. Kadel si sirds nelaiz prom kas nav lemts :'-(

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
tagad tāds laiks, laikam :D vasara beidzas, bet gribas to siltumiņu vēl paturēt, kaut vai sirdī... man arī taurenis lēkā pa vēderu uz 5 gadus jaunāku puisi :D bet man ir mans draugs, kurš ir labs, foršs, bet kāpēc tas taurenis parādījies, nezinu... man patīk tā iemīlēšanās sajūta... žēl, ka viņa nav ar manu draugu...
08.09.2010 11:43 | saite | Atbildēt

+0
Nju laikam jau tas filmas bus ari pie vainas :-D
Sveika Chantelle , Paldies par izlasito stastu (l)
Sis laiks un katra darbiba tika cenzeta uz domam par talako. Patreizit kad esmu palikusi viena viss vairs tik rozains neliekas, nakas norit to ruktuma un patiesibas istumu. Katra diena un pastaiga kas aizvadita kopa lika iedomaties ari par nakotni, kuras patreizit nav. Tapec tiesi sis dienas ir laistas atpakal roza makonos un izniekotas. Jo talakas nakotnes kopigas nav. Vienmer esmu pozitiva un starojosa, bet ne vienmer rugtumu pec aiziesanas var apslapet ar kopigi aizgajusam pozitivajam , milestibas pilnam dienam.
07.09.2010 01:40 | saite | Atbildēt

+0
Chantelle, jā... man ar tā no vienas puses šķiet - lai kaut ko iegūtu (dzīves pieredze) - kaut kas ir jāzaudē (laiks)... Bet tā kā dzīve ir pietiekami īsa, tādēļ arī tas viss šķiet nelietderīgi izmantots... :-/
07.09.2010 01:37 | saite | Atbildēt

+0
es nespēju saprast tikai vienu "nelietderīgi izmantotas brīvdienas un atvaļinājums", bet tajā brīdi tas taču bija fantastiski pavadīts laiks. Nu normāli būtu, ja tā būtu. Ja ir baudīts mirklis, kādēļ to laiku neatceēties ar prieku un smaidu. Vispār bieži nākas lasīt meiteņu komentārus, par to, ka attiecības izjukušas un laiks pazaudēts. Bet reti kura iedomājas cik daudz tajā laikā ir gūts, kaut vai tā pati dzīves pieredze. (t)
07.09.2010 00:46 | saite | Atbildēt

+0
Sveika realaja pasaule :-) !!!!Es ari biezi lidinos makonos!!!!Laikam esmu par daudz tas skaistas filmas saskatijusies....!!!! :-P
07.09.2010 00:45 | saite | Atbildēt

+0
Izlasīju un paraudzījos uz to visu, kā spogulī... Gandrīz mans stāsts...
07.09.2010 00:36 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits