Pārmaiņas.

05.02.2010, aiva Gulbe
Šodien ir īpaša diena , šodien kļuvu par gandrīz par melnu matu īpašnieci , gandrīz Tapēc ka tomēr kaut kur redzami atsit brūno toni.Sen nevarēju saņemties jo bija bail par pārmaiņām bet ceru ka būs labi. Ik pa laikam manā dzīvē ienāk pārmaiņas, bet pēdējā laikā nesakaitot matu krāsas maiņu Pārmaiņas notika vēl pāris lietās: * Mana simpātija mani ignorē * Manas draudzenes man neierasti daudz stāsta * Esmu pazaudējusi dažus draugus * Esmu ieguvusi daudz draugus * Man pirmā mīlestība ir uzradusies (atakal) Manā redzeslokā un tas sāp. Un visbeidzot ir lietas ka nemainās- šobrīd izbaudu kārtējo piekdienas vakaru - vienatnē :-( XoXo Aiva.

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Paldies ka esat ar mani.
06.02.2010 18:00 | saite | Atbildēt

+0
nu, mīlīt, arī es esmu bez otras pusītes jau krietnu laiku, bet tas nav iemesls, lai gruzītu sevi par to, ka brīvdienas jāpavada vienatnē.
Kā jau teicu, izmanto to, ka esi viena brīvā dienā. Sakop sevi, sagatavo tai otrai pusītei, kad viņš nāks :) dari to, ko nevarētu darīt, ja būtu ar kādu
06.02.2010 17:34 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
man nekad nav bijušas problēmas piektdienas vakaru vienatnē :D
06.02.2010 16:32 | saite | Atbildēt

+0
Bez otras pusītes nav tas..Bet gan jau man arī tāda parādīsies.
06.02.2010 01:36 | saite | Atbildēt

+0
Es arī izbaudu vienatnē, bet tāpēc, ka pati tā izvēlējos :) izbaudi vienatni, tā ir noderīga daudz reiz ;)
06.02.2010 01:28 | saite | Atbildēt

+0
kāpēc vienatnē? Vai tad nevari ar jauniegūtajiem draugiem šovakaru pavadīt? :-)
06.02.2010 00:10 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits