Jauns meenesis :D

01.02.2010, karaliene26
Galvas mežģis ir galā :) šādās dienās es mīlu viņas parādīšanos.. :D konstateju ka ex seko manaam gaitaam!!! kretinee!!! negribu!!waax! atkal uzrodas jautaajumi, kas? kapeec? trauksme! nav briinums ka rodas jautaajums, vai es speeshu to iztureet.. vai es dariiju pareizi.. vai es daru pareizi? bet laikam jau jaaturpina dziivot... laiks raadiis... gribees tad gan jau pateiks kas un kaa... pashai nedriikst neko pasaakt... tikai sevi saapinaashu.. ne nee neee.. nu jau tieshaam varetu teikt ka esmu saakusi dziivot jaunu dziivi, taapeec negribu mineet... gribu vnk zinaat kas notiek!! negribu vairs zibenjus no skaidraam debesiim... arii es esmu tikai cilveeks... es neesmu visuspeejiiga!!! arii mani vajag pazzeelot, paruupeeties lai mani pasaudzeetu... aaaaa ... vajag ar kaadu izrunaaties aprunaaties, buus vieglaak :)

Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Sunce :*
nu bloķēt es gan nebloķēšu.. negribu sliktas attiecības ar viņu izveidot.. neitraalas mani pilniibaa apmierinātu.. :) kā nekā visa mana iedzīve vēl ir pie viņa! pat nezinu ko ar to iesākt.. pagaidām neko :) man neko no tā nevajag (uz sitienu)..
es jau censšos... bet nu savas emo es veel tikai mācos savaldīt.. :) es vēl daudz ko maacos :) piemēram paklusēt.. :) pašai jau liekas ka es diezgan labi tieku galā.. (nu iekšēji gan man vētra piemetās ikreiz kad pie apvāršņa parādās...).. nezinu kā izskatās no malas.. un būtībā man ir vienalga! mazliet :D kaut nu tā būtu:)
esmu izdomājusi ka sākšu meklet iespējamos variantus skaistam ceļojumam... tam būtu jāpalīdz tikt skaidrībā ar sevi..:) riit doma uzcept teemu..;) vajadziigs padoms :)
01.02.2010 14:37 | saite | Atbildēt

+0
queen - man ir tikai viens ieteikums - tā kā VIŅŠ bija tas, kurš izvēlējās dzīvi bez Tevis, tad es ieteiktu nekādā veidā nereaģēt uz viņa centieniem meklēt kontaktu ar Tevi! Reizēm dzīvē arī večiem ir jāsaprot, ka viņi nevar iet kā tanki visam pāri savu baiļu un nepārliecinātības vadīti un cerēt, ka sievietes kā sunīši paklausīgi sēdēs un gaidīs un būs sajūsmā no viņu uzmanības drumslām! Tāpēc - NEDARI NEKO! Nedomā neko - lai viņš dara ko grib! Starp citu - ir viena opcija draugos - nobloķēt viņu - tas tā, ja pārāk traucē tas, ka viņš Tevi izspiego! Bet vislabākais - vienkārši ignorēt! Vieglāk būs uztrenēt savu vienaldzību un ātrāk tiksi pāri tam visam... Turies! :)
01.02.2010 14:21 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits