Viss ar kajam gaisa

16.09.2009, lauvinja24
Es nebiju domajusi ka dzive ta var mainities viena menesa laika! (t) mani piekrapa milotais cilveks ar pazistamu cilveku, pati zaudeju darbu, nebija iespejas ar ko apmaksat skolas kredituCik gan daudz es taja menesi izleju asaras par sev sagadatajam sapemvel tagad liekas ka nespeju visam parkapt pari un pieceltiesPa galvu mokas dazadas domas.... Bet viena jauka diena mani bildinaja....Vai es piekritu? protamsJa zinu vins mani piekrapa un mani tas sapinaja bet mani preiceja ka vins pats to pateica nevis kad bija jauzzin no citiemes vinu milu nezskatoties ne uz ko citu Toties ienistu to kas man vinu atnema jo vins bija tikai mansEs vareju palielities ka tikai man vins pieder bet tagad vairs nevaru palielities.. Tagad es tik varu ar pilnu atdevi gatavoties kazam un jaunas dzives sakumamZinu ka ir cilveki kas saka ja vienreiz piekrapa tad otreiz ari piekrapsEs saku ka vins ta nedaris jo loti to nozelo ka pat viena reize tada sanaca... Cik gan bija gruti saglabat vesu pratu un izdomat kas bus talakCik gan bija gruti vispar izrunaties jo tas viss sapeja! Bet tomer izdevas to izdarit un varu teikt ka visam pamats ir izrunasanas un vienu reizi var piedot

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
kapec smejies par to teikumu?Mes sievietes esam sava zina privatipsanieciskas un mums katram ir tiesibas izteikt savu viedokli ka ari lielities par ko velamies
17.09.2009 15:38 | saite | Atbildēt

+0
"Es vareju palielities ka tikai man vins pieder" LOL :-D
16.09.2009 22:20 | saite | Atbildēt

+0
es pilniibaa piekriitu Minkucic,bet,protams,veelu tev tikai visu to labaako :-)
16.09.2009 14:15 | saite | Atbildēt

+0
esmu par to iedomajusies ka ta varetu butman vienmer ir iespeja vispirms kartigi izrunaties ja mani kaut kas nomacEs veinmer atklati pasaku ka jutos un neko neslepjuPat ja man ir aizdomas ka kaut kas nav kartibaEs tada zina esmu tiesa un konkreta
16.09.2009 03:13 | saite | Atbildēt

+0
neaizmirsti to, ka tu to krāpienu nekad neaizmirsīsi un skaties, ka nebūs tā, ka vienmēr zāģēsi viņam un jebkurā konfliktā šo piekrāpšanu pieminēsi, kas jūsu laulības dzīvi ātri vien pārvērtīs par elli...
16.09.2009 03:07 | saite | Atbildēt

+0
Ir ari patiesi patikami sajust kad virietim sap kad sap milotajaireti kurs kaut ko tadu izjutVisdrizak virietis nocietinas bet mana gadijuma vins bija un vel jo projam ir gatavs darit visu lai tikai man nesapetu
16.09.2009 02:50 | saite | Atbildēt

+0
Par to izrunaashanos.. pilniibaa piekriitu, tas ir visgruutaakais. Ir gruuti pateikt visu ko juuti, ko domaa, jo NEKAD nevari zinaat kaa otrs cilveeks uz Tevis teikto reagees. Un ir visgruutaakais laikam ir - paarkaapt paari tam savam lepnumam..
Tieshjaam, noveelu lai viss izdodas!
16.09.2009 02:38 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits