Vel viens solis tuvāk brmmm brmmm :D

10.08.2009, agucsss
Jei, esmu atpakaļ no csdd un noliku teoriju bez kļūdām. Cik jauki apzināties, ka mācīšanās atmaksājas :D Drīz došos uz jūru sadedzināt teorijas grāmatu :D Nu ko, tagad atliek vien gaidīt braukšanas eksāmenu, ceru, ka jau nākamnedēļ. Par to gan man ir chill, tikai šis tas jāatkārto, kas aizmirsis gada laikā :) Hellish, kā jau es tev pa telefonu teicu....lai dzīvo kabrioleti :D

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Pa istam, protams, nesadedzinaju, bet loti gribejas :D Var tacu pardot, ha ha :D
Bet paldies :) Tulit dosos izbraukt ar instruktoru, ta lai nakamnedel jau varu hellish savakt un aizlaist uz juru :D
11.08.2009 13:50 | saite | Atbildēt

+0
man jau liekas, ka tā grāmatas dedzināšana drusku kā jox :D
jei, es jau sapņoju par sarkanu kabrio braucot gar okeānu :D
11.08.2009 13:37 | saite | Atbildēt

+0
Burkāniņs - teorijas grāmatas dedzināšana gan nav prāta darbs (protams, ja tā grāmata ir ar derīgiem, spēkā esošiem jautājumiem). Ir dzirdēti gadījumi no pieredzējušiem autovadītājiem, ka viņi glabā teorijas grāmatu automašīnā un strīdus gadījumos ar policiju par kādu neesošu pārkāpumu, viņi ir izvilkuši šo teorijas noteikumu grāmatu un pierādījuši savu taisnību, un tādā veidā izvairījušies no soda un liekām problēmām! :D
Jo, starp citu, lai cik regulāri brauksi ar auto, tici man - daudzas teorētiskās lietas, ko realitātē bieži varētu izmantot kā argumentus, ātri vien aizmirstas! :D
Bet nu - turu īkšķi par braukšanas eksi! ;)
11.08.2009 12:52 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits