Tas tuvojas!

10.08.2009, agucsss
Vakari paliek arvien vēsāki, it kā jau paspēj ielavīties skumjas manā galvā, kad pavisam cita doma tām iesit zem jostasvietas. Šogad nekādas ziemas! Tikai saulīte, sauļošanās, peldēšanās okeānā un ne miņas no ierastā klimata. Man patīk ziemā aizbraukt uz siltajām zemēm un pasildīt debenu, kā arī iegūt ziemai neraksturīgu iedegumu.... vienmēr esmu domāju par to, cik laimīgi ir cilvēki, kas dzīvo dienvidos. Nekādu ziemas apģērbu, zābaku, mēteļu, cimdu un pārējo no ziemas saimes. Ceru, ka es to karstumu vispār pavilkšu :D Un man nebūs jāprāto par to, cik gan tomēr gribu ziemu. Vismaz mierinājums par ziemassvētkiem ir tāds, ka pusstundas braucienā, kalnos būs sniegs. Nekāds jau baigi labais, bet tomēr sniegs. Varēšu hellish iemest riktīgu piku, un viņa man :D Izbaudīsim ziemas priekus arī mēs :D Nu ko, vēl 43 dienas palikušas. It kā jau daudz, bet tik daudz vēl jāpaspēj izdarīt,voooohooo!

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Cik jauki!! (l) Es arī vēlētos gozēties saulītē! 8-) :-P Mums jau LV atkal sāksies rudens!! Rudens jau skaists viss apkārt tik košs, ;-) bet tad jau atakl drēgnā ziema. :-/ :-( Lai Tev veicas! :-) Un Pakjer gan kādu jaķeli līdz :-D
11.08.2009 20:04 | saite | Atbildēt

+0
Puisi ņemsi līdz vai atstāsi pārziemot tepat pie mums, aukstajā ziemā?? :-P Un vispār - jūs tur tik tā atpūsties vai strādāt vai kā? :)
11.08.2009 00:20 | saite | Atbildēt

+0
haha, es braukšu pārziemot pie jums, ziema man vienkārši nepatīk :D
10.08.2009 21:54 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
un tad es tev ielikšu roku siltā spainītī un tu apčurāsies pa miegam :D
10.08.2009 20:56 | saite | Atbildēt

+0
nu tad es spainīti karstu paņemšu un tev gultā ieliešu :D
10.08.2009 15:05 | saite | Atbildēt

+0
es tev iemetīšu ar sacietējušas lavas gabalu :D
10.08.2009 14:41 | saite | Atbildēt

+0
juhuuu, Tenerife, gaidi mūs :D
un pati piku dabūsi :D
10.08.2009 14:37 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits