Viena no

07.08.2009, yuhuuu
Nekad nebiju domājusi, ka būšu viena no TIEM. Viena no tiem mazdūšīgajiem, kas nespēj otram atklāt savas jaukākās jūtas un 3 skaistie vārdi ir kļuvuši par manu mēles mežģi, kuri tā arī nespēj pārvelties pār lūpām. Cik gan ilgi vīrietis spēj teikt un pierādīt, ka mīl, ja pretī saņem vien nodurtu skatienu, labākajā gadījumā - skūpstu..? Un ne jau tāpēc, ka viņš man nenozīmētu daudz, bet - bail. Nekad nevienam puisim neesmu teikusi šos vārdus, bet apzinos, ka esmu mīlējusi. Reiz dzirdēju, ka attiecībās stirpākais ir tas, kuram mazāk tās rūp. Tas laikam ir mans princips - vismaz izlikties stiprai. Tikai galu beigās šis modelis noved arī pie stiprām sirdssāpēm. Man šie trīs vārdi nozīmē solījumu un uzticības zvērestu, nevis vien mirkļa emociju uzplūdu. Vienu dienu no mūsu mīlestības lidinos mākoņos, nākamajā mīļais atkal man ko nodarījis, un gribu sūtīt pie visiem velniem. Kā gan tad varu droši teikt un zināt, ka mīlu? Negribu melot. Bet jūtas, izteiktas vārdos, tādi māņi vien ir - kā gan pāris vārdi var būt ekvivalenti visai burvīgāko izjūtu gammai? Atliek vien cerēt, ka mana uzvedība ir daiļrunīgāka par manu mēli un mans vīrietis jūt, ko nozīmē man.

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
sunce - brīnišķīgi nodefinēji mīlestības jēdzienu. Tev taisnība, es baidos un man vēl daudz jāmācās, tieši attiecībā uz mīlestību. Ceru un ticu, ka kādu dienu spēšu ielikt sirdi otra rokās un uzticēties - nenodos un novērtēs!
07.08.2009 16:46 | saite | Atbildēt

+0
Bet vai tad mīlēt nozīmē tikai to, ka visu laiku lidināsies pa mākoņiem ar mīļoto??? Mīlestība - tas ir prieks, laime, skūpsti, kopā būšana, kopīgas intereses, romantiskie vakari, mīlēšanās, pastaigāšanās roku rokā, kopīgi mērķi, kopīgas vēlmes... taču tie ir arī strīdi, tās ir asaras, sirdssāpes, dusmas, aizvainojums, greizsirdība, privātīpašnieciskums, nožēla, vēlme sarauties stūrīti un kļūt par mazāko būtni uz pasaules... mīlestība - tas ir viss, visa tā emociju gamma, kas Tevi pārņem esot kopā ar otru, gan labo gan slikto emociju, tās ir visas tās labās un arī slitkās lietas, kas notiek ar Tevi, kad esat kopā... Nepateikt cilvēkam, ka Tu viņu mīli (vai vismaz neparādīt to ar darbiem, jo ne jau tie vārdi ir svarīgie, bet gan tā sajūta, ko Tu viņam dari), tas nozīmē parādīt viņam to, ka Tu esi vienaldzīga - pret viņu, pret jums, pret attiecībām... Un vai zini - vienaldzība nogalina mīlestību! Pat vairāk nekā naids, kurš tevi pārņem, kad tu gribi viņu sūtīt pie visiem velniem...
Vienīgi - dažiem cilvēku sugas pārstāvjiem vārdi "Es Tevi mīlu" nozīmē uzņemties saistības, atbildību par otru... Varbūt Tu vienkārši baidies uzēnmties šo atbildību šīs saistības, jo tad, ja viss būs beidzies, Tu varēsi ar mierīgu sirdi pateikt - bet es taču Tev nekad nebiju teikusi, ka es Tevi mīlu... Tās bij Tavas iedomas, tev tikai tā likās... Jo bez šīs atbildības ir vieglāk aiziet no attiecībām, nekā ar vārdiem "Es Tevi mīlēju..."
07.08.2009 14:34 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
bejblhflitgdrlapcodmvoarvevzho
07.08.2009 14:07 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Ļoti patīk, kā esi uzrakstījusi. Manā gaumē ;)
07.08.2009 11:40 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits