sapnis numur 2

29.07.2009, agucsss
Runā, ka savs sapnis ir jāizstāsta kādam uzreiz pēc pamošanās, tad tas nepiepildīsies :D Nu tad šīs nakts brīnums bija par to, ka es eju uz savu braukšanas eksāmenu(kurš ir pēc pāris stundām) un, kad viss jau ir finiša taisnē es attopos, ka skrienu pa Marijas ielu un man nav līdzi e-talons un visi papīri, kas nepieciešami. Zvanu draugam, bet viņš neceļ telefonu un vispār kaut kur pazūd. Nu nekom, skrienu atpakaļ uz mājām, bet papīrus nevaru atrast. Izrādās, ka tomērr man bija līdzi citā kabatiņā, eksāmenu nokavēju un man vairs nav naudas un laika, lai ņemtu vēl vienu un tā es paliek u bez tiesībām BEIDZOT braukt legāli :D Lai tikai pamēģina piepildīties :D:D:D

Komentāri [9]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
relax beibes :D
Ne, man bija skolas eksameni, gan teorijas gan brauksanas, juhu, pirmdien uz csdd!
29.07.2009 21:05 | saite | Atbildēt

+0
Nu zini, tu tā varētu man teikt, ja es ar pirmo nebūtu nokārtojusi baukšanas eksāmenu. :-P
29.07.2009 16:35 | saite | Atbildēt

+0
hellish - CSDD večiem patīk, ja skatās spoguļos UN redz to, kas jāredz! :D :D Galvenais neskatīties tajā spogulītī, kas domāts lūpu krāsošanai... :D
29.07.2009 15:21 | saite | Atbildēt

+0
csdd večiem tiešām ļoti patīk, ja skatās spoguļos :D
29.07.2009 15:04 | saite | Atbildēt

+0
zibensnovedēja - nav gan tas galvenais! :D Bezjēdzīga skatīšanās spoguļos noved pie avārijas situācijām! Ja tu skaties spoguļos tāpēc, ka jāskatās, bet neredzi to, kas Tev jāredz - ir tur mašīna, vai nav, tad no skatīšanās nav nekādas jēgas! Tā ir pirmā un lielākā kļūda, ko pieļauj instruktori, mācot braukt - liek bezjēdzīgi skatīties spoguļos, neiemācot to, kas īsti ir jāredz tai spogulī, kā arī neiemācot galveno domu, KĀPĒC ir jāskatās spoguļos!!! (e) (e) (e)
29.07.2009 14:36 | saite | Atbildēt

+0
Braukšanas eksāmenā galvenais ir visu laiku skatīties spogoļus, vajag vai nevajag ;)
29.07.2009 14:21 | saite | Atbildēt

+0
Pag, pag, es sapratu, ka Tev esksis šodien!!! :) Tas bij skolas eksis vai CSDD eksis? :) Kāpēc pēc 2 nedēļām? :)
29.07.2009 13:02 | saite | Atbildēt

+0
Vel viss nav beidzies, bet domaju pec nedelam 2 varēšu jau braukāt mierīgu sirdi :D paldies, sunci! :)
29.07.2009 11:59 | saite | Atbildēt

+0
Nepiepildīsies!!! :) Turu īkšķus, lai izdotos!!! Pēc tam pastāsti, kā gāja! :)
29.07.2009 11:25 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits