Karstums traucē miegam

01.07.2009, agucsss
Esmu no tiem cilvēkiem,kuri ar lielām grūtībām un smagām mocībām panes karstumu. Kamēr citi priecājas, ka beidzot ir karsts un spīd saule, es sēžu mājās, jo nevaru iziet ārā. Labi,lielie prieki uznāk vakaros, kad paliek vēsāks, bet.... vakar ap 22.00 apkatīju termometru + 27 grādi! Miegs nekāds, pamodos slapja kā pēc peldes un tagad jāatzīst, ka man gribās lietu! Kaut uz stundiņu, lai gaiss paliek mitrāks, lai vieglāk elpot :)

Komentāri [13]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
He he.. iedomājos skatu ar pleķainiem, piebriedušiem tamponiem uz palodzes.. Interesanti, ko kaimiņi un baloži par to teiktu... :D
01.07.2009 16:05 | saite | Atbildēt

+0
tagad kā reiz saulīte, var uz palodzes uzlikt, ātri sakaltīs :D
01.07.2009 14:56 | saite | Atbildēt

+0
Burkāniņ, tikai pirms tam ir jāizkaltē, jo mitrums ausīs nebūs labi! :-D
01.07.2009 14:39 | saite | Atbildēt

+0
Izlietotus lai ārā nav jāmet, var krāt vēlāk izmantot kā ausu aizbāžamos :D
01.07.2009 14:37 | saite | Atbildēt

+0
Hellish - aizej pie tiem, kas zāģē trubas un saki - nebeigsiet zāģēt, es jūs ar aukstu ūdeni apliešu... :D
Un kas Tev pret tamponiem?? Meitenes viņus tāāādās vietās bāž, bet Tu negribi ausīs... :D Ļoti pat laba skaņas izolācija! ;)
01.07.2009 13:58 | saite | Atbildēt

+0
es tamponus ausīs negribētu gan bāzt :-D
ai man te vispār neveicas, auxtais ūdens tikai, + kāds trubas zāģē, un karsti man :-D
01.07.2009 13:51 | saite | Atbildēt

+0
He he.. iedomājos guļam ceļa malā Burkānu un blakus suni... :D :D Es priecājos, ka nedzīvoju centrā, atbraucot uz savu galu man šķiet, ka esmu izkļuvusi no spīlēm un nu varu elpot brīvi... :D
Jā, Burkāniņ, kaut kas jau ir jāupurē tā biznesa dēļ.. Ir cilvēki, kas nespēj to "no ... līdz" izturēt, bet es jau esmu pieradusi... Ja vēl ir darbs, kas patīk... ;)
01.07.2009 13:38 | saite | Atbildēt

+0
Centrā ir vispār čau! Labi,ka mums centrā ir pie mājas zaļais pagalms, kur suni izvest, ja būtu jāiet vēl līdz parkam, mēs tur abas jau gulētu kaut kur ceļa malā ēnā :D
Es laikam augustā arī sākšu strādāt, mans pirmais darbs, kur vajadzēs no .. līdz sēdēt. Bet nu kaut kā tam biznesam jau ir jākrāj :D
01.07.2009 13:16 | saite | Atbildēt

+0
hellish - neapskaužu! Esi mēģinājusi tamponus ausīs iebāzt (lai skaņu minimalizētu)??? jā, Burkāniņ, es arī šīs karstās dienas diezgan smagi panesu. Vakar no darba braucu ar mašīnu, kondicionieris ieslēgts uz + 16 grādiem (it kā jau zinu, ka nav labi baigi vēso likt, bet šādā laikā neko labāku nevaru izdomāt), bet efekta nekāda... vēl nācās uz centru braukt, bet tur vispār īsta elle - akmeņi un mūri, kas saulē uzkarsuši - elpot nav ar ko...
01.07.2009 13:09 | saite | Atbildēt

+0
Tev jau forši vispār, draudzene, tādā karstumā iesvīsti, bet ūdens ar ko nomazgāties normāli nav :D Labi, ka vismaz aukstais ir :)
01.07.2009 12:56 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits