Tiek meklētas Latvijas skaistākās acis!

01.04.2014

Mums visām taču ir zināms, ka Latvijas sievietes ir skaistākās pasaulē! Mēs esam tik dažādas, tik apburošas un katra no mums izceļas ar ko īpašu! Un cik daudzas no mums ir dzirdējušas komplimentus par to, cik skaistas ir tavas acis. "Sievietes skaistums neslēpjas ne apģērbā, ne figūrā, ne frizūrā. Tas ir acu mirdzumā" - teikusi slavenā aktrise, brūno acu īpašniece Odrija Hepberna. Grūti nepiekrist, vai ne? Ja arī Tu esi pasakaini skaistu acu īpašniece, laiks pieradīt to un pacīnīties par vērtīgām balvām!

Kontaktlēcu interneta veikals kontaktlecas24.lv, kas izceļas ar personisku servisu un lieliskām cenām, piedāvā tev piedalīties konkursā "Latvijas skaistākās acis"! Kas ir jādara? Viss ir ļoti vienkārši: kļūsti par Kontaktlecas24 sekotāju sociālajā tīklā Facebook facebook.com/kontaktlecas24 un pievieno savu foto ar tam paredzētās aplikācijas palīdzību! Fotogrāfijas var pievienot līdz 11/04/2014, konkursa uzvarētāji tiks paziņoti 18/04/2014. Pirms tam, protams, iepazīsties ar noteikumiem! Uzvarētājus gaida lieliskas balvas: krāsainās kontaktlēcas ColourVUE, ekskluzīvā kosmētika no zīmoliem “Madara” un “Saules Fabrika”, kā arī žurnāla Cosmopolitan abonements. Tāpat pie lieliskām balvām tiks arī balsotāji!

Albina Zalikana, 2013.gada konkursa uzvarētāja.

Albina Zalkina, kas ir 2013. gadā uzvarēja konkursā, dalās savā pieredzē: “Tiešām negaidīju, ka uzvarēšu! Ieguvu daudz pozitīvu emociju. Īpaši priecājos par brīnišķīgajām balvām, kuras ar prieku izmatoju arī šodien. Meitenes, es aicinu jūs piedalīties šajā konkursā, jo  tas  aizņems vien mirkli laika, un ticiet man, Jums tiešām patiks gan dalības pieredze, gan dāvanas! Lai veicas!”

Krāsainās kontaktlēcas ColourVUE Latvijā parādījušās nesen, taču elegantas, aristokrātiskas krāsas jau  ir iekarojušas Latvijas skaistuļu sirdis. ColourVUE ir pirmās krāsainās kontaktlēcas, kuras ir tik ērtas: ieliekot tās no rīta, tu tās nejutīsi. Taču par tām tev drīzumā ar komplimentiem atgādinās draugi un kolēģi, kas apbrīnos tavu acu krāsu. Konkursa laikā izmanto iespēju kontaktlēcas iegādāties ar 45% atlaidi! Tāpat konkursa laikā īpaši izdevīgas cenas labākajiem kontaktlēcu zīmoliem, kā arī īpaši izdevīgi piedāvājumi.

Ieskaties kontaktlecas24.lv!

Komentāri [9]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
taa ir,jaa,ka jo vairaak Tev paziistamo,kas paraxtaas balsot par tevi, jo lielaakas uzvaras iespeejas...beigaas iznaak,ka tas ir nevis skaistaako acu konkurss,bet gan - kuram vairaak atbalstiitaaju, kaut tev taas acis kaa 2 spraudzinjas!
06.04.2014 00:34 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
šis komentārs man domāts? nu tad varu pateikt, ka acis man nav no tām sliktākajām, pat daudzi ir teikuši, ka man ir ļoti skaistas acis ar dabīgi garām skropstām. tākā es neesmu no tām, kas liek balsot par "neglītām" acīm.
06.04.2014 18:40 | saite

+0
Dudas, es nesaprotu,kur man ta bilde jaievieto?
02.04.2014 19:13 | saite | Atbildēt

+0
Daydream - es izdzēsu bildi deļ draugu superīgās "palīdzības". Nju palūdzu daudziem draugiem, lai nobalso, bet tikai 2 nobalsoja. Tad nu nospļāvos un sapratu, ka nemaz nav jēgas piedalīties :D
02.04.2014 17:08 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
Nē, mans koments galīgi nebija Tev domāts :) PAt nobrīnījos,kad atradu,ka esi iepostojusi man atbildi, padomāju - par ko diez :D haha ,tas bija tikai mans secinājums, ka ja TEv ir labi daudz ļaudis zināmi, kas fb var sabalsot par tevi (ne konkrēti TEVI), tad arī tām meitene iegūst visvairāk balsu,pat ja acis vrb nav tik skaistas kā kādai, kura nevar piesaistīt atbalstītājus, kas balsos un cels reitingu. Un es te nedodu nekādus mājienus, vnk izsakos.
06.04.2014 20:39 | saite

+0
Biju pievienojusi savu bildi šai konkursā. Lūdzu draugiem, lai nobalso, bet tikai divi nobalsoja. Nu un tā arī izdzēsu bildi no konkursa. :D Njā..
02.04.2014 10:48 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
Man liekas, ka Tu pārāk ātri padevies! Konkurss taču vēl ir tikko kā sācies! :)
02.04.2014 12:14 | saite

+0
zhel,ka tikai facebook var pieteikties... man nav :(
02.04.2014 08:46 | saite | Atbildēt

+0
O, super! :)
01.04.2014 20:37 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!