Iepazīsties - Avon Super Extend Extreme skropstu tuša!

21.03.2012

Skropstu tušai ir 2 pakāpju birstīte - elastīgi dzelteni sariņi, kas apņem katru skropstu, kombinācijā ar melniem ķemmes sariņiem palīdz ieveidot iespaidīgi garas skropstas.

Mazās, apaļās birstītes vismazākajām skropstām sastāvā ir magnētiskās šķiedras, kas pielīp skropstām kā magnēts un piešķir iespaidīgu garumu. Tā neizsmērējas un nenobirst. Iesaka Rīza Viterspūna. Līdz pat 87% garākas skropstas!

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
nezinu, bet man patīk AVON produkcija, un runājot par tušām, tad iesaku pamēģināt- enchant skropstas pēc tam nav kā iecementētas, bet mīkstas un vieglas. P.s-tuša nebirst un tik ātri neizkalst kā supershock.
31.03.2012 18:39 | saite | Atbildēt

+0
Milāna, pati lietoju tikai AVON tušas man patīk.
21.03.2012 20:43 | saite | Atbildēt

+0
Šī tuša ir vienreizēja, esmu jau izmēģinājusi.. :) Ir iespēja pie manis pasūtīt, ja kas.. :)
21.03.2012 20:42 | saite | Atbildēt

+0
Milāna,jā. Super Scok ir super.
21.03.2012 18:26 | saite | Atbildēt

+0
Dzirdēju, ka Avonā nav labas skropstu tušas! :)
21.03.2012 16:29 | saite | Atbildēt

+0
Esmu AVON konsultante no Rīgas. Veicu piegādi centrā, pļavniekos, purvciemā, teikā un juglā. Jauno pasūtījumu un īpašas akcijas piedāvāju no jaunā 5. kataloga. Pasūtījumu ir iespējams veikt līdz 26.03 19:00. Mans e-pasts [email protected]
21.03.2012 12:28 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits