Saki, ko domā! Jautā savai Avon Konsultantei pēc jaunā aromāta, kas tapis sadarbībā ar slaveno dziedātāju Fērgiju - "Outspoken by Fergie"!

28.10.2010

Fērgija, jeb Steisija Fērgusone 2002. gadā pievienojās grupai Black Eyed Peas. Viņu pirmais kopīgi ierakstītais albums "Elephunk" ir trīs reizes ieguvis trīskāršu platīna diska nosaukumu. Grupa arī trīs reizes ir ieguvusi Grammy balvas un pārdevusi vairāk kā 27 miljonus albumu visā pasaulē. Ar vairākus platīna diskus ieguvu&scar...

2009. gadā  Fergija pievienojās vēl vienai skaistuma ikonai -  kosmētikas kompānijai Avon, ar ko kopā ir radīts aromāts "Outspoken by Fergie", kuru tagad iespējams iegādāties arī Latvijā!

Fērgija  stāsta: "Sadarbība ar Avon ir lieliska, tā ir apbrīnojami godprātīga  kompānija. Man bija ļoti svarīgi saistīt savu  darbību ar uzņēmumu, kas savu darbu dara ar lielu atbildības sajūtu un sniedz gandarījumu.  Es vienmēr meklēju jaunas sevis izteikšanas iespējas. Aromāts ir lieliska  iespēja parādīt savu oriģinalitāti un uzticību saviem faniem."

outspoken_557

Saki, ko domā savai Avon Konsultantei! Saki, ka vēlies "Outspoken by Fergie"!

www.avon.lv
67389788

Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Hei. Esmu AVON konsultante no Kuldīgas! Ja kādai ir vajadzīgs konsultants Kuldīgā un tās apkārtnē, tad droši raksti man - [email protected] :-)
28.10.2010 14:35 | saite | Atbildēt

+0
Sveikas! Esmu AVON konsultante no Rīgas, ja kāda vēlas kkaut ko pasūtīt vai vnk kādi jautājumi, droši padod ziņu uz meilu - [email protected]. ;-)
28.10.2010 14:29 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits