Superiedarbīgs un dubults pretcelulīta līdzeklis

01.03.2010

Iepazīstieties - AVON Anew Clinical Laser Shape pretcelulīta līdzeklis, kas padara ādu stingrāku pat tajos gadījumos, kad tauku šūnas ir nobriedušas, palīdz nostiprināt ādas struktūru, ievērojami uzlabo ādas izskatu celulīta skartajās vietās! Iedvesma Laser Shape radīšanai gūta no rezultātiem, ko sniedz ar lāzeru veiktas lip...

Produkts sastāv no diviem līdzekļiem, kas sajaucami pirms lietošanas, tos vienlaicīgi izspiežot no tūbiņas: želeja - atvēsina, palīdz izlīdzināt celulītu, krēms - palīdz atbrīvoties no tauku uzkrājumiem.

Krēma galvenās sastāvdaļas ir:

* Kolas ekstrakts - satur kofeīnu, kas pazīstams kā slaidinoša viela un  stimulē tauku šķelšanos;

* Neīstā margrietiņa - atjauno šūnas, dziedē ādas kairinājumus un iekaisumus, ārstē ekzēmu un psoriāzi;

* Silikons - mitrina un pasargā no mitruma zuduma;

* Vilkābeles augļu ekstrakts - uzlabo asinsriti, aktivizē enzīmus, kas šķeļ taukus;

* Mārdadža ekstrakts - stimulē šūnu atjaunošanos, izvada toksīnus, sāļus, spēcīgs antioksidants (satur C un  E vitamīnus)

* Pomeranču ziedu ekstrakts - stimulē šūnu aktivitāti, mazina tauku uzkrāšanos, nostiprina audus, uzlabo ķermeņa kontūras un ādas elastību, stimulē vielmaiņu, mazina strijas un izstiepumus, antiseptisks

* Fenheļa ekstrakts - regulē tauku dziedzeru darbību, mazina iekaisumus, stimulē šūnu vielmaiņu un kolagēna veidošanos

* Burkānu ekstrakts - satur beta karotīnu, sargā no UV stariem, līdzina ādu, uzlabo ādas krāsu un mazina iekaisumus

* Lucernas ekstrakts - tonizē, uzlabo šūnu vielmaiņu, baro, nomierina, pasargā kolagēnu un elastīnu no sabrukšanas

* Glicerīns un pentilēna glikols, kas mitrina ādu;

* Maltodekstrīns - polisaharīds, kas veicina vitamīnu un citu sastāvdaļu uzsūkšanos, uzlabo vielmaiņu;

1004_43802_619

Želejas  galvenās sastāvdaļas:

* Ūdens, denaturēts spirts, silikons, kofeīns, mentols, burkānu ekstrakts.

* Lietojiet  katru rītu un vakaru, iemasējot vēdera, augšstilbu, dibena un gurnu ādā.

* Nav alerģisks, dermatoloģiski pārbaudīts.

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Ja ir interese atstasu e-pastu. Es no Rigas.
[email protected]
01.03.2010 18:55 | saite | Atbildēt

+0
nu jāčeko tad :D
01.03.2010 18:54 | saite | Atbildēt

+0
Nu vēl nevienai nav,jo produkts ir katalogā,kurš būs aktīvs tikai no trešā marta. Tākā varbūt kādai nepatiks un nopārdos Tev pa lēto.
01.03.2010 18:42 | saite | Atbildēt

+0
moška kāda lētāk piedāvā? nu pa 5cīti, tad es ņemu :D:D:D
01.03.2010 18:40 | saite | Atbildēt

+0
Iegadajoties produktus no pataloga par 6.90 ls var dabūt par 8 ls. Pilā cena 12 ls.
01.03.2010 18:13 | saite | Atbildēt

+0
Es jau iemēģināju. Man tā Viņš iepatikās. (l)
Ja kas esmu Avon konsultante.
01.03.2010 17:52 | saite | Atbildēt

+0
Man ir paraudziņš, būs jāpamēģina :D Bet cik esmu dzirdējsui, tad Avon tieši Anew kosmētikas sērija esot ļoti, ļoti laba ;)
01.03.2010 15:09 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits