Izmēģini sauso šampūnu taukainām matu saknēm!

27.10.2009

Arī tev noteikti ir gadījusies kāda situācija, kad laika trūkuma dēļ nav iespējams izmazgāt matus, kaut arī tie ir sākuši taukoties un tu jūti - ai, kā vajadzētu... Vai varbūt tavi mati izskatās lieliski, bet tie ātri pieplok galvai taukaino sakņu dēļ? Abās šajās situācijās līdzēs sausais matu šampūns Lee Stafford Poker Stra...

Šis šampūns tev dos lielāku laika limitu un iespēju nemazgāt matus gluži katru dienu. Šis pūšamais līdzeklis piešķirs taviem matiem kuplumu tieši tad, kad tev to vajadzēs! Poker Straight Dry Shampoo spēj piešķirt taviem matiem vēl garāku mūžu, pirms tu ķeries pie šampūna un kondicioniera! Tas atsvaidzina un attīra tavus matus!

sausais_sampuuns_250

Poker Straight Dry Shampoo lietot ir pavisam vienkārši: izpūt līdzekli 16 cm attālumā no matu saknēm, tur, kur nepieciešams kuplums. Tad ar pirkstu palīdzību graciozi aizķemmē prom lieko pūderi (kas radīsies no līdzekļa). Nu tu būsi gatava doties pasaulē bez fēna palīdzības!

logo_lee_172_01

Klikšķini šeit, piedalies konkursā un laimē Poker Straight Dry Shampoo!

Komentāri [11]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Ej kaados veikalos var nopirkt??
Dorgaas var?? 8-)
28.12.2009 19:23 | saite | Atbildēt

+0
man tāpat pašsajūta būtu traka.. ja es zinātu ka man ir FAKE tīri mati :D labāk neslinkot un labi justies
08.11.2009 22:59 | saite | Atbildēt

+0
njuuu neesmu meegjinaajusi sho bet man bija savaadaaks,un pavisam ideaaals,nekaada baltuma,neko nevajadzeeja izkjemeet,iepuutu kaa parasto laku un visss..
tureejaas liidz pat 3 dienaaam-esmu brunete ar gariem matiem :-P
04.11.2009 02:06 | saite | Atbildēt

+0
grūti spriest,gan labas,gan sliktas atsauksmes,kā tad īsti ir? :-D gribētos,bet nezinu...
30.10.2009 01:32 | saite | Atbildēt

+0
un konkursa pirma atbilde kur? :-D
29.10.2009 02:46 | saite | Atbildēt

+0
galigs mesls, man jau ari sen tads ir un efekta vispar nekada
28.10.2009 19:23 | saite | Atbildēt

+0
tik pat labi var parasto bērnu pūderi iebērt(ne kaudzēm) matos, jo tas ļoti labi uzsūc taukus :) un labi smaržo!! tas vairāk attiecas uz gaišmatainajām pārstāvēm ;)
28.10.2009 01:36 | saite | Atbildēt

+0
Skan diez gan daudz sološi ;-)
28.10.2009 00:16 | saite | Atbildēt

+0
Shis 'shampuuns' tak vecs kaa pasaule :-D Bet nekaada dizhaa efekta gan no vinja nav. Tad jau vienglaak vienkaarshi izmazgaat matus.
27.10.2009 16:37 | saite | Atbildēt

+0
tiešam ir efekts normāls? ;-)
27.10.2009 15:30 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits