Manikīrs pēc jaunākajām modes tendencēm

23.10.2009

Šobrīd ļoti aktuālas ir kantainas nagu formas- aptuveni 4 līdz 6 mm gari nadziņi piesātinātos un tīros krāsu toņos bez spīduma. Tos var lakot gan klasiski sarkanus, violetus, dzeltenus, mentola zaļus, gan arī melnus. Izvēlies melnu franču manikīru ar košiem dizaina elementiem, piemēram, ziedu motīviem un esi modes virsotnē!

Modē ir arī dažādas formas mākslīgie nagi no kantainiem līdz pat smalkai mandeļu formai, bet ne tik gari kā agrāk.

Arī mūsu Cosmopolitan modes un skaistumkopšanas redaktore Dace Krieviņa-Bahmane ļāvās salona Wellslim nagu speciālistes Elgas Kalniņas radošajām idejām. Kā stāsta Dace, "Mani nagi pārtapa īstā mākslas darbā - vispirms tika noklāti nagu gali melnā krāsā, tad Elga ar smalku otiņu uzgleznoja dzeltenus ziedus, tie tika novietoti uz katra naga citā vietā. Saliekot visus pirkstus kopā, ziedi veidoja vienotu kompozīciju."

Aplūko to foto galerijā!

dsc_0182_430

dsc_0185_430

dsc_0187_430

dsc_0199_430 

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
kāda vaina, smuki. (l)
14.01.2010 16:35 | saite | Atbildēt

+0
sie kantaini wienmer ir bijusi un bus skaisti,neka garie,spicie atbaidosie..brr..
05.11.2009 13:32 | saite | Atbildēt

+0
ļoti skaists manikīrs :)
29.10.2009 20:11 | saite | Atbildēt

+0
(l) (l) (l) (l) labi labi nadziņi
27.10.2009 13:25 | saite | Atbildēt

+0
Tak citām rokām piestāv kantaini, citām ovāli, bet nē, visas dara tā, kā ir modē.
24.10.2009 04:05 | saite | Atbildēt

+0
Es vienalga dodu priekshroku gariem nagiem (dabiigiem, protams) un man kaut kaa vienalga, kas ir modee :-)
23.10.2009 19:03 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits