Izmēģini vibrējošo skropstu tušu!

30.09.2009

Pulse Perfection ir jaunās paaudzes skropstu tuša, kuras unikālo tehnoloģiju pasaules labākie speciālisti veidojuši piecus gadus, izmēģinot un uzlabojot to ap 1.000 testos piecos pasaules kontinentos.

pulse_perfection_712

Pulse Perfection unikālā vibrēšanas tehnoloģija sniedz septiņus ieguvumus vienlaikus:

* kuplina

* pagarina

* atdala

* nodrošina intensīvu krāsas toni

* atliec

* sniedz spīdumu

* neveido tušas kamoliņus

pulseperfection2_430

Komentāri [12]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Nu godīgi sakot, es nezinu vai tas ir tās vibrēšanas dēļ vai kā .. bet skropstas pataisa garākas un kuplākas : (l)
06.01.2010 23:11 | saite | Atbildēt

+0
Ko tik mūsdienās neizdomā.Būs jaizmeiģina.
11.10.2009 22:04 | saite | Atbildēt

+0
par ''Max Foctor masterpiece '' pirms ''false lash effect'' lietoju - masterpiece, nekad nebija ar kamolinjiem . vienmer klaajaas gludi un bija lidzeni. nezinu varbut Tev tada pagadijusies.
un vel- skropstu tusha bija orginalaja iepakojumaa? taadaa kaa vakuma pl'ev'e? kas zin varbut esi iegrabusies un panjemusi tadu kura jau virinata,tapec ari ir sabiezejumi?
07.10.2009 17:50 | saite | Atbildēt

+0
teorētiski vajadzētu būt labai. Man tgd ir telescopic, vsp forši, tikai gribētos, lai ir kuplākas.
04.10.2009 17:33 | saite | Atbildēt

+0
Draudzenei bija vibrejoshaa tusha, tiki citas firmas Lancome vai kada tur, neatceros..
Nu vinja teica,ka tikpat kaa nelieto - divaini esot, ka vinja tur vibree.. :-D Efekts tik vien ka marketings esot..
02.10.2009 13:16 | saite | Atbildēt

+0
o jā, es arī to max factor biezo leitoju. tik laba (l) labi, ka man kolonnā ieteica. :)
02.10.2009 00:27 | saite | Atbildēt

+0
januxx - taa ir http://profumissima.blogspot.com/2009/07/max-factor-false-lash-effect-mascara.html
;-)
01.10.2009 17:57 | saite | Atbildēt

+0
Man ir Maybelline define a lash, bet gribētos pa tiešām zināt kāda ir šī. Izklausas ieinteresējoši.
01.10.2009 03:20 | saite | Atbildēt

+0
Es lietoju Paco, ko var nopirkt Drogaas tajaa leetajaa stendaa.
Nekad nebuutu saakusi lietot, ja vienreiz neredzeetu vienu meiteni ar tiiik smukaam skropstaam. (l) Kad pajautaaju vinjai, kaadu tushu vinja lieto, biju dikti paarsteigta, bet noleemu pameegjinaat. Taa nu jau vairaak kaa gadu neko citu nemekleeju.
Var jau buut, ka citaam taa tusha neder un liekas galiigaakais meesls, bet prieksh manis taa ir vislabaakaa :-)
01.10.2009 01:04 | saite | Atbildēt

+0
emerii ,ja nav noslēpums kādu tu lieto?
30.09.2009 21:41 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits