Izmēģini jauna veida tonālo krēmu!

27.03.2009

Piepildi savus sapņus un piedzīvo vēl nebijušas sajūtas, lietojot jauno putoto un gaisīgo Maybelline tonālo krēmu Maybelline Dream Satin Liquid, kas tavu ādu padarīs zīdainu!

dream_satin_x3_430

Maybelline Dream Satin Liquid ir pirmais Maybelline tonālais krēms ar putu formulu un tas ievērojami izlīdzina poras. Tā gaisīgi vieglais, putotais sastāvs burtiski saplūst ar ādu, izlīdzinot vissīkākos negludumus. Tev būs nevainojami gluda un zīdaina āda un perfekti izlīdzināts tonis!

dream_satin_1_430

Ir pieejami 8 dažādi toņi, no kuriem tu vari izvēlēties sev vispiemērotāko!

Cena veikalos: LVL 7.19

Komentāri [12]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
tonālais-MAYBELLIN DREAM SATIN LIQUID
Cena: 4,80 LVL
Teksts: Pārdodu-tonālao kremu-MAYBELLIN DREAM SATIN LIQUID-COCOA 070-solārija, viegla iedeguma efekts!!!!!!!
Viegli klājas, labi izlīdzinās.
Pirku sev Anglijā, bet šķiet,ka manai bālajai ādai pa tumšu. Varbūt, kādai noderēs.
Rakstiet uz [email protected]
Vieta: Rīga, Centrs
varu ari pa pastu nosutit..
12.05.2011 17:30 | saite | Atbildēt

+0
Madara, vispirms vajadzētu seju pirms tonālā krēma uzklāšanas notīrīt ar speciāli taukainai/problemātiskai ādai paredzētu līdzeklīti un tad virsū tonālo. Man ļoti patīk Mary Kay tonālais-puķīte! (l)
21.04.2009 14:58 | saite | Atbildēt

+0
iesaku Dior photo-labs-viena tubinja uz gadu aiziet diendienaa lietojot. ;-)
01.04.2009 19:02 | saite | Atbildēt

+0
Nekad neesmu vēlējusies bojāt ādu ar tonālajiem krēmiem, tādēļ tos nelietoju, bet kad uzzināju par L'Oreal minerālo kosmētiku, nolēmu izmēģināt pūderi. Kopš tā laika neko citu arī nelietoju (izņemot korektoru ja uzmetās pumpa) un esmu apmierināta. Citus pagaidām neesmu mēģinājusi, bet kad beigsies tagadējais, nopirkšu no ArtDeco. Tiesa gan, šis variants der ja ir nepieciešams viegls pārklājums. :-)
31.03.2009 23:22 | saite | Atbildēt

+0
nesen kā pārgāju uz Loreal minerālo pūderi.... un kad pamēģināju pārmaiņus tonālo uzlikt.... brrr... nevaru salīdzināt izjūtas. tagad ņemu tikai pūderīti un viss. dikti patīk kā izskatās āda! :)
31.03.2009 19:19 | saite | Atbildēt

+0
t.i Tonaalo kremu :-D :-D :-D
29.03.2009 00:05 | saite | Atbildēt

+0
Es lietoju Visions tomaalo kreemu no Oriflame - pedejais suuds. Briidinu tadu neiegadaties, jo nepaliidz vispaar. Tikai smarzo drausmigi saldi, bet labuma nekada..! :-/
Gribeju pajautat, vai to Artdeco mineraalu puuderi ari var nopirkt Kolonna? Un cik vinjs maksa? :-)
29.03.2009 00:05 | saite | Atbildēt

+0
gribetos pameģinat,bet uk nesu manijusi.
pašlaik lietoju ''Elizaeth Arden'''teikšu godigi daargs,bet cuuds. tad es labāk lietoju savu lētuci ''maxfactor''.
27.03.2009 17:21 | saite | Atbildēt

+0
ups, jau beigusies tā akcija. līdz 22.martam bija..
bet labāk iesaku artdeco minerālu pūderi, tas man labāk patīk kā tonālie. :-) es arī ikdienā nelietoju tonālos un pūderus. tikai tik cik ar "maskētāju" aizkrāsoju kādu pumpu/sarkanumu.. :-)
27.03.2009 16:44 | saite | Atbildēt

+0
pa 4ls tadu gan var iemeginat,...lai gan pati personigi ar tadus nelietoju...tikai ja kkur baigi pucejos-uz balliti,tusinju..tad ta kartig safricinos:)
27.03.2009 16:18 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits