Iepazīsti jauno un reibinošo Absynthe aromātu!

27.01.2009

Tas ir noslēpumains juteklisku ziedu un koksnes aromātu maisījums, ko iedvesmojis maģiskais absints.

Kā stāsta šī aromāta radītājs Kristiāns Lakruā, "absints ir noslēpumaini hipnotisks 19. gadsimtā tapis maisījums, kas dēvēts arī par "zaļo feju". Absints ir viena no pasaules visvilinošākajām mistērijām. Tas ir neaptverami aicinošs un bīstami vilinošs - tā  bagātīgā mistiskā krāsa atgādina man citrīna un topāza toņus, kuri redzami eksotiskos izšuvumos. Tas ir lielisks iedvesmas avots manai modei!"

avon_470

Absynthe ir jau otrs aromāts sievietēm, ko franču augstās modes dizainers Kristiāns Lakruā piedāvā savām cienītājām tikai ar AVON Konsultantu starpniecību! Pirms tam ārkārtīgu popularitāti guva kaislīgais Christian Lacroix Rouge.

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
par gaumi nestridas :-D man ar ipashi ne visai :-/ bet.... shis smarzhas labi piestav pieaugusam sievietem... karjeristem 8-) esmu Avon konsultante.. ja ir interese par preciiteem, produktiem,vai vienkarsh jautajums sakara ar Avon drikstiet raxtit man [email protected]
Esmu no Ventspils.. ja kadam ir velme kaut ko pasutit vai apskatit jauno katalodzinju - raxtiet... noteikti atbildesu 12 h laika.. :)
25.02.2009 18:41 | saite | Atbildēt

+0
man gan šīs smaržad nepatīk.. !
man māsai ir . :-)
11.02.2009 17:44 | saite | Atbildēt

+0
tad jau arī varu piedāvāt pa 18 un varbūt lētāk. Viss atkarībā no pasūtījuma lieluma un manas peļņas. Ja man būs nost 20-30% no 21 ls,varu atdot pa "lēto". P.S. Un ja ir kāda no Talsiem un rajona, un vēlas kko no AVON produkcijas, tad visu varamsarunāt. ;)
10.02.2009 21:47 | saite | Atbildēt

+0
Atkal Avon kataloga special prece. :-D
27.01.2009 18:43 | saite | Atbildēt

+0
Atkal Avon kataloga prece?
27.01.2009 18:21 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits