Bagātīga matu krāsa tikai 10 minūtēs

16.12.2008

L'Oréal Paris radījis Excell 10 - noturīgu un bagātīgu matu krāsu, kas nokrāso 100% sirmo matu tikai 10 minūšu laikā. Aizsargāti pret bojājumiem, mati kļūst stiprāki un izskatās veselīgāki.

Inovatīva aizsardzība pret bojājumiem

Jaunā patentētā krāsas formula nodrošina ātrāku iedarbību nekā klasiskās noturīgās matu krāsas; krāsa ātri iesūcas matu virsmā un veido dabiski skaistu un mirdzošu toni. Excell 10 ir vienīgā krēmveida krāsa, kas bagātināta ar Ionène G un Ceramide R un kuras sastāvam ir uzlabots un mazāk sārmains pH līmenis nekā tradicionālajām krāsu formulām. Krāsas sastāvā ir mazāk amonjaka un tas nodrošina patīkamāku krāsošanu, pateicoties jaukākai smaržai. Krāsošanas rezultātu nosaka dabiskā matu krāsa. Ja neesat  pārliecināta, kuru toni lietot, ieteicams izvēlēties gaišāko no tiem.

excell10_10_200

Pamatsastāvdaļas

Ionène G palīdz cīnīties pret brīvajiem radikāļiem un pasargā matus no bojājumiem. Savukārt Ceramide R ir matu dabiskā saistviela, kas stiprina un spēcina matu kutikulu, īpaši bojātās vietās.

Īpaša, ērta ķemme krāsošanai

Īpaši izveidotā, patentētā krāsošanas ķemme ļauj viegli uzklāt krāsu, lai ātri iegūtu vienmērīgu un precīzu rezultātu no matu saknēm līdz galiem. Katram matu krāsas komplektam ir pievienots arī standarta uzgalis, kas domāts ierastai matu krāsas uzklāšanai.

Matu kopšana pēc krāsošanas

Pēc matu krāsošanas lietojiet nogludinošu balzamu, kas bagātināts ar kakao sviestu. Tas pārklāj matus ar aizsargkārtu, kas paildzina krāsas un spīduma noturību.

excel10_kompozicija_400

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Pagājušo nedēļ izmēģināju šo krāsu, tumši brūnu!Drogās iegādājos par 5.15 Ls. Un krāsu matos turēju stundu, jo tās desmit minūtes tak neko nedotu!Kad izmazgāju matus, protams viņi bija tumši brūni var teikt, matu saknes tādas tumši sarkanas!Un matus esmu mazgājusi kādas 3 reizes un krāsa jau ir pabalējusi, varāk gan neiegādāšos sīs krāsas!
13.01.2009 16:37 | saite | Atbildēt

+0
drogās maksāja pāri 6 ls- vai nebij 6.28 vai 6.58. tā, normāli vairāk, salīdzinot ar visām pārējām.
mushmire- par šito es vienmēr esmu domājusi- ja krāsu tur 30 min,tad jau kaut kā tas laiks sadalās, bet ja var turēt 10 min, bet pa tām 10 min es nevaru paspēt garos matus sakrāsot, tad.. ;-)
17.12.2008 19:52 | saite | Atbildēt

+0
Nana un kāda ir cena?
17.12.2008 19:11 | saite | Atbildēt

+0
izskatās jau forša!
tikai nekad nesapotu- kaut kādas 10 min ķēpājos, kamēr uzklāju krāsu uz visiem matiem, tātad- daļai matu tās 10 min būs pagājušas, kamēr tikšu pie matu galiem. ko tad man darīt? pārturēšu! :-D cena liekas nedaudz pārspīlēta, tamdēļ labāk ņemu švarckofa brīnumsmēri :-D
17.12.2008 12:57 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
kaads ir meģinājis šīs krāsas?vai tieshaam vinjas ir noturiigas?ja jau 10 minutes nokraaso..
17.12.2008 00:49 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits