Vēlies vēl apjomīgākas skropstas?

25.09.2008

Tev nebūs ilgi jāmeklē - Maybelline New York radījis jaunu Colossal skropstu tušu, kuru lietojot, tu varēsi sasniegt apjoma maksimumu. Tas ir iespējams, pateicoties pirmajai skropstu tušas formulai pasaulē ar kolagēnu un jaunajai, patentētajai birstītei.

Rezultātā tavas skropstas būs 9 reizes apjomīgākas. Tu vari iegūt kolosālas skropstas, tās pārklājot tikai vienu reizi! Jaunā skropstu tuša divos toņos - melnā un brūnā - veikalos būs pieejama no novembra. Lai izskatītos vēl labāk, izmēģini arī jaunās Maybelline acu ēnas Shadow Express un acu zīmuļus Kohl Express.

maybelline_colossal_400_01

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Es arii noprku un man ljoti patiik... Efekts ir redzams!!!! Esmu apmierinaata (l)
11.11.2008 02:24 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Nezinu ka Jūs meitenes,bet es Meybelline skropstu tusu Volum exspress Lip Up nepret ko nemainitu! Pietiek ar dazam reizitem uzklat un izskatas dabigas,nekadas sakepusas skropstas!Un birstīte super! :-)
22.10.2008 03:48 | saite | Atbildēt

+0
pikrītu gudreniecei, ikdienā tās super milzīgās skropstas nemaz neizskatās tik pievilcīgi, tad jau labāk izskatās 5 garas un atliektas skropstas nekā kušķis tušas..
29.09.2008 13:40 | saite | Atbildēt

+0
Izskatās baigi smukiņā,bet tas jau rezultātu negarantee :-D
27.09.2008 20:51 | saite | Atbildēt

+0
Jā, jā, kārtējais "brīnums" no Maybelline :-D
26.09.2008 16:02 | saite | Atbildēt

+0
Nu, ar to birstīti sienas varētu krāsot. :-D
Man labāk patīk gumijas birstītes.
25.09.2008 16:06 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits