Seksīgas un koptas kājas nu vari iegūt zibenīgi ātri!

17.04.2007

Četru nedēļu laikā tavā dzīvē daudz kas var mainīties, tomēr mēs zinām knifiņu, kā panākt, lai tavas kājas visu šo laiku izskatītos labi. Un tas var notikt, pateicoties jaunajam brīnumam - "Braun" epilatoram "Silk-epil Xelle".

Produkta galvenā īpašība ir tā, ka tu ar vienu kustību varēsi likvidēt daudz vairāk matiņu nekā līdz šim. Turklāt tava āda saglabāsies maiga un gluda pat 4 nedēļas pēc epilācijas.

Labā ziņa visām (arī epilatoru noliedzējām) ir tā, ka tas noteikti būs tavs nesāpīgākais piedzīvojums, ja izmantosi šo mazo brīnumu, jo, pateicoties īpašam masāžas uzgalim, tava āda tiks maigi stimulēta ar mikro pulsāciju pirms un pēc matiņa izraušanas.

Šim nelielajam epilatoram ir vēl kāds jaunums - īpaša galviņa, kas ir "Premium" modeļa komplektā. Tā ļaus bez grūtībām (un sāpēm) atbrīvot no matiņiem tādas delikātas un jutīgas vietas kā seja un bikini zona. Tagad tev ir lieliska iespēja sakopt sevi no matu galiņiem līdz kāju pirkstiem!

Kā šo brīnumu lieto? Pavisam vienkārši. Epilatoru labāk izmanto vakaros, lai no rīta tava āda izskatītos brīnišķīgi. Pēc epilācijas noteikti lieto nomierinošu krēmu. Obligāts ir arī pīlings (skrubis+masāžas cimdiņš), jo tad tev vēlāk nebūs jāuztraucas par ieaugušajiem matiņiem. Visbeidzot - atslābinies! Pāris minūtes sēdi kājas novietojot uz krēsla. Tas atvieglos asinsriti uz sirdi un palīdzēs ķermenim atslābināties. Kājas būs tev pateicīgas.

Aprunājies ar savām draudzenēm par to, kā pareizi kopt kājas. Jo nu tu esi kāju skaistuma eksperte tāpat kā "Braun Silk-epil Xelle".

Ieteicamā mazumtirdzniecības cena veikalos standarta komplektam ir 51.90 LVL, epilatoriem ar papildu aprīkojumu - 65.90 LVL un 76.90 LVL.

ep_woman_in_fokus_blue_400

Komentāri [10]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Man atkal draudzenei ir kkāds līdzīgs un vispār nekā no viņa nav ;-) :-)
10.04.2008 21:06 | saite | Atbildēt

+0
jaaa. arī es reiz mēģināju- sāpēja nežēlīgi, nepieradu. Tā ka pirms pirkt ko tādu - iesaku pamēģināt, lai pēc tam nav jānožēlo kad lieki naudiņa izdota :'-(
23.09.2007 22:47 | saite | Atbildēt

+0
Ak mees- "trakaas sievietes!" :-D :-D :-D
31.07.2007 23:44 | saite | Atbildēt

+0
tak ir labs...warbut ne katram adas tipam pieskanots shis epilators... ne jau visiem cilvekiem viens bus pieskanot un piemerots, ja neapmierina viens tad jamekle cits..... obligaati jau nevajag uzreiz pirkt, lai izmeginatu.... ir tacu iespejams ka tiesi to epilatoru ko velies iegadaties lieto kada tava draudzene, radiniece, pajauta vinai, vinas viedokli vai pat pajaut pameginat....savukart zinu vienu epilatoru pat piedava pati firma izmeginat uz noteiktu laika posmu....un ja gadijuma shi prece neapmierina...var samainit.......bet epilatori tomer ir labi..... :-)un patiesam izeviigi...(tacu neapgalvosu ka viiisi pieejamie epilatori ir labi)
28.05.2007 01:15 | saite | Atbildēt

+0
bet tās pumpiņas jau pēc kādas pusstundas pazūd. Un mana māsa, kas jau gadiem lieto epilatoru saka, ka tagad nekādas sāpes nejūtot. Ceru ka man arī tāds laiks pienāks.. :-)
06.05.2007 22:15 | saite | Atbildēt

+0
es šito epilātoru redzēju arī Stokmanā...
04.05.2007 15:03 | saite | Atbildēt

+0
epilatoru arii es esmu meeghinaajusi, bet saaaapes nu vienkaarshi briesmiigas :-O vienkaarshi nav izturamas
03.05.2007 14:29 | saite | Atbildēt

+0
man zinams pretejs gadijums....draudzene daargi nopirka.....lietoja manua cu priekshaa,vinja ta cietaas..kad kaajas skuva!un visa kaaja apsaartuse un sarkanaam pumpinjam bija!un nemaz nenoskuj kaartiigi!tas taa....lai zinaatu ka var but arii nevisai labs! :-)
03.05.2007 14:13 | saite | Atbildēt

+0
Izklausaas labi! :-D
28.04.2007 02:12 | saite | Atbildēt

+0
a kur tādus var iegādāties?
18.04.2007 18:23 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits