Izlaiduma balles stāsts

17.11.2012

Vidusskolas laiks kā jau lielākai daļai jauniešu palicis atmiņā ar visdažādākajām emocijām. Es savu vidusskolas laiku atcerēšos mūžīgi. Jau visu vidusskolas laiku biju līdz ausīm ieķērusies kādā puisī, kurš mācījās manā klasē. Jāsaka, ka tas nebija abpusēji, puisis pat nelikās ieinteresēts, lai arī kādus mājienus es dotu. Viņš bija ļoti skaists, ar izteiktiem sejas vaibstiem, lielisku figūru, nu vienkārši superīgs. Jāsaka, ka iedomīgs arī.

Vidusskolas pēdējā gadā viņam uzradās draudzene no paralēlklases. Visas skolas meitenes aiz skaudības mira vai nost. Meitene skaista, slaida, ar fantastisku smaidu. Viņi bija skolas skaistākais pāris. Pienāca izlaiduma balle. Gadījās tā, ka mums abām ar zēna draudzeni bija dzeltenas kleitas. Ak neraža, nu neko, abas tikai pasmējāmies par to, cik neticami līdzīgi šovakar izskatāmies un baudījām vakaru. Viņas kavalieris – puisis, kuru iekāroju, tajā vakarā bija manāmi iereibis. Abi čubinājās, kā nu mācēdami. Bet domās es vēlējos būt viņas vietā. Kādā brīdī devos lejā uz foajē, lai pie loga ieelpotu svaigu gaisu. Telpa bija liela, tukša un tumša. Atspiedos pret palodzi un ieelpoju svaigo, vasarīgo gaisu. Te pēkšņi es sajutu maigus glāstus gar gurniem. Pagriezos un sapratu, ka tas ir mans sapņu kavalieris. Viņš bija totāli piedzēries un visu laiku sauca savas draudzenes vārdu. Viņš domāja, ka es esmu viņa draudzene. Sākumā neļāvos viņa glāstiem, bet viņa kustības bija tik neatvairāmas, ahhh. Šobrīd to atceroties, vēl kūstu. Tā bija mana mūža brīnišķīgākā nakts. To puisi vairs neesmu satikusi, ar to meiteni viņš vairs nav kopā, jūtos mazliet vainīga, bet tas bija tā vērts!

Madamoiselle, 19

Komentāri [13]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Ja nemaldos tad šis stāsts ir nācis no ''Intrigantes''
02.08.2013 16:24 | saite | Atbildēt

+0
manā dzīvē ir bijis kaut kas līzīgs:D VēL TAGAD ATCEROS UN SMIEKLI NāK!!! bet tas notika zaļumballītē man bija 15 laikam, vienam čalim ļoti patikos, un viņš jau man kādu laiku nelika mieru,MAN GAN Vīņš NEīPAšI GāJA PIE SIRDS,bet nebija arī īsti iemesla sūtīt viņu bekās, tapēc atļāvu viņam sev skraidīt pakaļ līdz es atrastu pamatotu iemeslu viņu atšūt. ar draudzeni aizgājām uz baļļuku, nabadziņš bija tā piemeties ka sajauca mani ar manu draudzeni.....:D:D:D uzmetās virsū manai draudzenei bučoja un sauca manu vārdu,,, tas bija tik smieklīgi jo es stāvēju blakus un uz to skatījos, tad kad viņš saprata ka ir sajaucis, man bija pamatots iemesls atšūt(beidzot) ak trakā jaunība!!!
30.05.2013 18:41 | saite | Atbildēt

+0
Puce - Tev skaista bilde! :)
22.12.2012 15:59 | saite | Atbildēt

+1
Lasot komentārus rodas jautājums - jūs dzīvi mākat arī baudīt, ja dzīvojat tik pareizi?
08.12.2012 22:57 | saite | 3 atbildes | Atbildēt

+2
Personīgi mans komentārs bija domāts nevis tādēļ, ka meitenei bija tuvība ar aizņemtu puisi (kaut man tādas nereāli besī un es tiešām varu teikt tikai visu to negatīvāko par viņām), bet gan tādēļ, ka pats puisis neapzinājās, ka autore ir cita meitene. Sanāk tik pazemojoši - reāli tas puisis pat neiekāroja autori, bet gan bija tuvībā tāpēc, ka bija piedzēries līdz tādai komai, ka nespēja saprast, ka tā nav viņa meitene. Vai tā ir dzīves baudīšana? Ja tā, tad tiešām neprotu un negribu šādi baudīt dzīvi. :D
09.12.2012 00:12 | saite

+3
vai tad dziives baudiishana buutu apdzeerushos dzeku seksuaala izmantoshana? buutu situaacija mainiitaas lomaas, kur dzeks paargulj ar piedzeerushos meiteni, jo shameejaa vinju sajauca ar savu puisi, noteikti visas te runaatu par izvaroshanu. neatbalstu sievieshu fizisku ietekmeeshanu, bet autorei vajadzeetu pa seju sadot par shito. laikam jau neiedomaajaas, ka dzekam naakamajaa dienaa visu to atceroties, var buut pretiiga sajuuta.
09.12.2012 19:09 | saite

+0
Tak pasaka tīrākā.... :D
22.12.2012 15:47 | saite

+0
Stāsts kā no Holivudas lētajiem gabaliem izņemts! Teikšu tā, jēli.
25.11.2012 20:39 | saite | Atbildēt

+0
Eh, atcerējos savu lielo simpātiju... Bet stāsts tiešām skaists. :)
20.11.2012 14:59 | saite | Atbildēt

+1
Jā, un aiz matiem pa grīdu izvilkt gan nav pazemojoši :D
19.11.2012 22:31 | saite | Atbildēt

+0
tiešām kaunējusies būtu. es tās meitenes vietā tevi aiz matiem būtu izvilkusi pa grīdu. un notikti citiem darītu zināmu cik pazemojoši tu rīkojies.
19.11.2012 15:30 | saite | Atbildēt

+0
Kaut kas loti patika tavaa staastaa!:)
18.11.2012 17:22 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits