Aizliegtās kaislības

13.03.2012

Pirms gada mana dzīve apgriezās kājām gaisā - draudzene, ar kuru īrēju kopīgu dzīvokli, aizbrauca meklēt laimi uz ārzemēm. Viena ar augstajām dzīvokļa īres maksām es netiku galā, tāpēc draugs uzaicināja mani kādu laiku padzīvot pie sevis dzīvoklī, kurā bez viņa mitinājās vēl viens puisis. Mans draugs pat nenojauta, kā tas viss vēlāk izvērtīsies...

Sākumā viss bija patiešām lieliski - visi trīs labi sadzīvojām, vakaros dzērām vīnu, skatījāmies filmas un spēlējām galda spēles. Taču sapratu, ka ar laiku mani aizvien vairāk pievilka viņa dzīvokļa biedrs... Kādu nakti, kad mans draugs bija naktsmaiņā, ar viņa dzīvokļa biedru iedzērām vīnu un sākām skūpstīties. Vēlāk stingri norunājām, ka šis vakars paliks tikai kļūda, par kuru aizmirsīsim un nevienam nestāstīsim. Taču tā gadījās vēlreiz un vēlreiz, līdz kādu nakti mēs pārgulējām. Arī mans draugs nojauš, ka kaut kas nav kārtībā un nojaušu, ka šī slepenā avantūra drīz varētu nākt gaismā... Taču es nespēju to pārtraukt! Ko man iesākt - izstāstīt savam draugam un uzsākt attiecības ar viņa istabas biedru, pēc kura tik ļoti ilgojos? Vai arī aizmirst šo kļūdu un darīt visu, lai saglabātu savas esošās attiecības?

Jolanta (26).

Komentāri [27]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Esi kopā ar viņu varbūt vairāk par seksu dabūsi.Novēlu veiksmi!
29.12.2014 15:32 | saite | Atbildēt

+0
@ Anna
neko draņķīgu viņa nav izdarījusi, un atpakaļ var nākt tikai mīlestība, daudz mīlestības
21.01.2014 03:53 | saite | Atbildēt

+0
DUBULTA NODEVĪBA.-KURŠ TO TIK VIEGLI PĀRDZĪVOTU.
04.09.2012 20:01 | saite | Atbildēt

+0
zini, man bija līdzīga situācija - samīlējos drauga labākajā draugā un sanāca arī krāpšana.Patiesībā mēs patikām viens otram jau no paša sākuma. Ilgi domāju, ko darīt, bet beigu beigās pateicu to draugam un izšķīros. Pašlaik esmu kopā ar sava bijušā drauga draugu un šķiet, ka viss ir burvīgi. Protams, bijušais joprojām mēģina kko jaukties, ilgi nespēja pārdzīvot, centās par mani stāstīt ne to labāko, bet mēs turamies, viņi ir draugi joprojām un es patiešām nenožēloju, ka izdarīju šādu izvēli.. :) Bet brīdinu, tavs draugs ilgi nespēs pārdzīvot..
30.07.2012 20:08 | saite | Atbildēt

+0
skatieslai nesanāk Tā,ka izvēlies drauga draugu,bet viņš tevi atšūs un būs draugos ar Tavu puisi,un nedabūsi nevienu. jo džeki bieži viens otram ātri visu piedod.. :)
30.07.2012 14:38 | saite | Atbildēt

+0
ja ja un kam gan ta negadas man bij lidzigs stasts bet tas nebij mana drauga draugs vini paldies dievam nau pazistami bet domaju ka tev japartrauc tulit ko esi uzsakusi man paveicas ka laicigi apstajos nenoliegsu ka ar to puisi vairakkart parguleju un mani par to vel tagad moka sirdsapzina bet draugs tie6am uzticas man un tas saglaba musu atiecibas pate jau taisijos pielikt punktu ar abiem sakariem bet paliku ar to ar kuru veidoju att. un esmu loti apmierinata ar to ka vinam es ta ari neko neistastiju un sapratu ka vareju pielaut sausmigu kludu tev katra zina jaizverte vis kartigi vai ir vertS jaukt visu to ko esot kopa paveikusi del parastas dekas
22.07.2012 06:45 | saite | 2 atbildes | Atbildēt

-1
nav raksta ar V nevis U
11.08.2012 18:04 | saite

+0
tik garš teksts,bet tikai viens punkts un neviena komata!
30.08.2013 23:52 | saite

+0
ja ja un kam gan ta negadas man bij lidzigs stasts bet tas nebij mana drauga draugs vini paldies dievam nau pazistami bet domaju ka tev japartrauc tulit ko esi uzsakusi man paveicas ka laicigi apstajos nenoliegsu ka ar to puisi vairakkart parguleju un mani par to vel tagad moka sirdsapzina bet draugs tie6am uzticas man un tas saglaba musu atiecibas pate jau taisijos pielikt punktu ar abiem sakariem bet paliku ar to ar kuru veidoju att. un esmu loti apmierinata ar to ka vinam es ta ari neko neistastiju un sapratu ka vareju pielaut sausmigu kludu tev katra zina jaizverte vis kartigi vai ir vertS jaukt visu to ko esot kopa
22.07.2012 06:44 | saite | Atbildēt

+0
Lasīju komentāriņus un atgādināja šo linku man http://ibmsem.wordpress.com/infographics/group-1/
08.06.2012 15:49 | saite | Atbildēt

+3
atstāj viņus abus un atrodi īstu un tīru mīlestību, kurā būs viss ko vēlies. jo ne ar vienu no viņiem vairs nebūsi īsti laimiga. nevar būvēt laimi uz citu cilvēku nelaimes.
06.06.2012 20:49 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits