Kad gadi skrien vēja ātrumā

29.04.2014, Anda Bīriņa

Re, kaut gan vēl pat maijs nav sācies, šķiet, vasara jau klāt. Šis gads man ir mazliet citādāks, jo, katru dienu, stumjot bērna ratiņus, varu atļauties vairāk pavērot dabā notiekošo. Šķiet nesen priecājos par pirmo uzplaukušo lapu un uzziedējušo savvaļas ziedu, bet šodien jau ievu baltās ziedlapiņas birst, ābeles gatavojas uz ziedēšanu un ieraudzīju pat pirmos maijpuķīšu pumpurus. Dikti ātri paiet laiks!

Jocīgi, ka ap 20 gadiem tā īsti neaizdomājos, kā vasara skrien pēc vasaras. Bet, kad jau paliek 25, 30, tad mēs sākam domāt tā pa īstam. Tik daudz vēl gribētos paspēt un izdarīt! Apceļot Austrāliju un Jaunzēlandi – re, vajadzīgs gads. Doties iekarot Peru – vēl viens gads. Un pa vidu tam strādāt, lai varētu atļauties piepildīt savus sapņus – gads, gads un gads. Ak, un kur nu vēl, ja vēlamies vienu, divus vai trīs bērnus – tam visam nepieciešams laiks. Tas patiešām skrien ļoti ātri, vai ne? Tieši tāpēc nedrīkstam atļauties to izšķiest. Cik gan pasaulē būtu daudz apmierinātu cilvēku, ja katrs savu laiku pavadītu kvalitatīvi, lietderīgi un piepildīti. :)

 
Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā
 
+0
Man laiks skrien tik aatri,ka bail guleet vairaak par 5st. Liekas, tad noteikti pazaudeesu momentu -nodziivot dienu veertiigi!Loti labs rakstins:)Lika padomaat,cik faktiski mums tomeer ir maz dots "sajaa pasaulee" uztureeties!
26.05.2014 01:58 | saite | Atbildēt
 
 
+0
Es arī pēdējā laikā tieši par to iedomājos... Tik daudz ko vēl gribas izdarīt, pieredzēt, redzēt,izbaudīt, bet visam ir vajadzīgs laiks... Kaut kam lielākam jāiekrāj, un atkal atduries pret laiku. Laikam tāds vecums, kad sāc aizdomāties un novērtēt LAIKU - negribas no rītiem brīvdienās vairs gulēt līdz 11iem, ceļos laicīgāk, lai diena garāka.. Negribas strādāt līdz spēku izsīkumam, negribas darbam veltīt brīvo laiku, jo daudz vērtīgāk liekas to pavadīt ar draugiem, mīļajiem. Pirms gadiem pieciem es domāju pavisam savādāk. Šobrīd - šķiet, ka laiks tiešām skrien vēja ātrumā.....
21.05.2014 15:12 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits