Labākais kompliments

16.03.2007, baiba_gabranova

Cik patīkami saņemt komplimentu no sirma kunga, kurš uzpasē manu mašīnu apsargājamā autostāvvietā. „Jūs esat vienīgā no maniem klientiem, kura vienmēr tik jauki smaida,” viņš man kādu vakaru atzinās, „visi pārējie - kā tādi kaprači.”

Tos simts metrus līdz mājai tovakar pārvietojos palēcienu veidā, goda vārds! Visi tie „zilo acu” un „garo kāju” komplimenti nav ne uz pusi tā vērti, ko no sirds un ar pateicību domāti vārdi no veca, krietna stāvvietas sarga. Izrādās, ir situācijas, kad mēs iepriecinām citus, paši to pat lāgā neapzinoties. Forši!

Komentāri [10]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
bet man kaads puisis reiz teica- cik labi, ka Tevis ir tik daudz... (ar ko jasaprot, ka neesmu 170cm gara un nebut nesveru 50 kg, bet gan auguma pedejie divi cipari sakriit ar svara cipariem)
Tas tiesham ir skaistaakais, lai gan ko taadu, bet nedaudz citiem vaardiem, man ir teicis arii kads cits.
Taa kaa meitenes- galvenais ir vienkaarshi starot un but labai sarunbiedrenei, kura apveltiita ar apskauzhamu humora izjuutu- taada gadiijumaa savaldzinaat jebkuru viirieti nebus problemu- vinjiem nemaz nevajag tikai tas slaidaas.. Ari pilnslaidaas ir superiigas.. ;)
25.03.2007 18:38 | saite | Atbildēt

+0
Man atmiņā palicis tāds izteikums, kuru uztvēru kā komplimentu. Viens draugs mani iepazīstināja ar savu draugu un viņam teica : "Viņai nav tikai blondi mati!" :) Uzreiz tā siltāk palika, ka manī redz arī ko citu :)
24.03.2007 17:09 | saite | Atbildēt

+0
Man vistuvākais no visiem komplimentiem ir tas, ko man nesen pateica mans vīrs! Mēs bijām klubā, sēdējām pie galdiņa, un es aizgriezusies vēroju virs bāra novietoto Tv, kad pagriezos ievēroju ka viņs uz mani skatās un smaida.
Uz manu jautājumu: "Kapēc Tu tā skaties?" viņs man atbildēja: "Man ļoti patīk vērot Tevi!" (l)
22.03.2007 20:14 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Ai, man gan neviens nesaka komplimentus. Patiesībā tā pa īstam varbūt tiki dažas reizes dzīvē. Interesanti, kāpēc. Varbūt arī es izskatos pēc kaprača?
17.03.2007 12:03 | saite | Atbildēt

+0
Es vienreiz stāvēju pie veikala un kādu gaidīju. Nepazīstams cilvēks pienāca klāt un pateica: "Tu labi izskaties!" Jauki:) Un vēl man ir teikts, ka man esot iekšas kā vecim:D
16.03.2007 16:38 | saite | Atbildēt

+0
O, es arī šodien saņēmu komplimentu no taksometra šofera, ar kuru devos uz darbu - k staķi vi takaja krasivaja ženšķina...
Rēcīgi un forši vienlaicīgi;)
16.03.2007 16:31 | saite | Atbildēt

+0
hmm, lasu un smaidu - arii man viens autosstaavietas sargs katru reizi pasaka kko jauku, ka es smaidu visu maajupcelju! jau zinu, ja buus vinja mainja - vinjhs pasmaidiis man un pateiks kaadu jauku vaardu! :-)
16.03.2007 14:28 | saite | Atbildēt

+0
Isabella, kompliments par skaistāko meiteni Jūrmalā tiešām ir lielisks :) Lai gan Līvai droši vien taisnība un lielākā daļa vīriešu nav pārāk daiļrunīgi savas sajūstmas paudēji... Padalīsimies pieredzē par oriģinālākajiem komplimentiem, ko esat saņēmušas - gan no svešiem, gan pazīstamiem vīriešiem! Gan jau katrai kāda "pērle" ir atmiņā.
16.03.2007 13:23 | saite | Atbildēt

+0
esmu mazliet papētījusi, kādus komplimentus vīrieši visbiežāk mēdz teikt, un ar draudzenēm vienojāmies, ka vārdu salikums "tu esi burvīga" ir topā. dažreiz gribas dzirdēt ko aizraujošāku :-P
16.03.2007 12:53 | saite | Atbildēt

+0
cik jauki :) man visskaistakais kompliments, ko sanjemu no kada svesha cilveka (kursh gan bija nedaudz panjemis uz sirds) bija: "Tu esi visskaistakaa meitene Jurmalaa!" p.s. starp citu tas tika pateikts Pardaugavas nomalee :)
16.03.2007 12:25 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits