Modes upuris

04.04.2007, zane_nikodemusa

Kādu rītu pamodos ar tracinošu domu, ka man vajag ādas jaku. Vajag, un viss! Turklāt sudrabainā nokrāsā. Pati vēl nobrīnījos par tādu vēlmi, jo ādas jakas man vienmēr ir šķitušas pārāk drūmas un neinteresantas. Tuvākās nedēļas laikā gan noskaidroju savas pēkšņās iegribas iemeslu.

Iegājusi pāris jauniešu auditorijai orientētos veikalos, atklāju, ka ādas jaku tur netrūkst. Arī Stockmann piedāvātajās dizaineru kolekcijās pamanīju pāris variantus savas iegribas apmierināšanai. Kad, acīm spīdot un aizmirstot par savu reālo finansiālo situāciju, piemērīju vienu no tām un jau biju gatava jaku pirkt (pat neskatoties uz pāris pogu trūkumu), sapratu, ka esmu kļuvusi par modes upuri. Tajā brīdī saņēmos un pateicu sev – stop!

Vēlāk, žurnāla Sestdiena modes lapaspusēs ieraugot publikāciju par ādas jakām, nonācu pie secinājuma, ka droši vien, katru dienu gan darba, gan personīgās intereses dēļ šķirstot n-tos modei veltītos ārzemju un vietējos izdevumus, dodu lielisku iespēju savai zemapziņai piefiksēt tur attēlotos apģērba gabalus. Un tad nu no rītiem mostos ar idejām, ka man vajag šito un to! Reiz tie bija mežģīņoti legingi un sarkanas augstpapēžu kurpes, tagad sudraba nokrāsas ādas jaka. Kas būs nākamais?

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
es ieejot veikal
a pat bieži vien nezinu vai vispār kaut ko tur iegādāšos un tāpēc man ir interesanti iet iepirkties jo nezini ar ko atgriezīsies mājās 8-) ;-)
10.04.2007 21:39 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
man atkal drausmīgi nepatīk iepirkties, jo man vai nu viss patīk (kad ārā spīd saule), vai viss krīt uz nerviem (kad ārā ir apmācies). Man nekad nav tā, ka, ieejot veikalā, es zinu, ko tagad pirkšu. Tāpēc ja es zinātu, ka tagad man vajag ādas jaku, es fiksi pierakstītu to ideju, lai neaizmirstu līdz veikalam. Un noteikti nopirktu. Protams, ierēķinot divas stundas, kuru laikā nevarētu izvēlēties no četriem modeli vienu.
05.04.2007 19:52 | saite | Atbildēt

+0
anna-zuzanna, man ir TIEŠI tāpat. :0
04.04.2007 23:08 | saite | Atbildēt

+0
man ir mazliet savādāk....es nopērku kaut ko,kas tanī brīd nav modē n pēc pus gada tas ir pašā topā, bet amn jau sen apnicis, jo valkāju līdz tam... nekas slikt jau nenotiek, ja negribu- nevalkāju, bet rīžiem pārņem sajūta, ka spēju paredzēt uz priekšu,kas būs modē, bet ja tā padomā, tas noteikti ir visu infformāciju apvienojums zemapziņā!! :-)
04.04.2007 17:22 | saite | Atbildēt

+0
Jā, modei ir apbrīnojamas manipulācijas spējas. Kas attiecas uz legingiem - ja kāds man pirms pāris gadiem būtu teicis, ka es kaut ko tamlīdzīgu varētu uzvilkt! :-D
04.04.2007 16:24 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits