Gaidu ierosinājumus!

24.05.2007, zane_nikodemusa

Vai atceries manus pagājušās vasaras piedzīvojumus sērfošanas nometnē? Nu tos, kuros cīnījos gan ar pūķi, gan viļņiem un kurus aprakstīju septembra Cosmo. Tagad man atkal ir gribēšana un spēks mesties kādā tikpat kolosālā piedzīvojumā.

Jau esmu apsvērusi iespēju gan nokārtot eksāmenu jāšanā ar zirgu, gan iemācīties nirt. Un te nu arī manas idejas beidzas. Varbūt Tev ir kas aizraujošs padomā? Ko Tu gribētu iemācīties darīt? Varbūt zini kādu nebijušu nometni, kas notiks šovasar? Varbūt Tavai draudzenei ir kāds aktīvs un interesants hobijs?

Traki daudz jautājumu sanāca, jo ceru uz tikpat daudz idejām. Kādu no tām noteikti piepildīšu un aprakstīšu savus piedzīvojumus arī Cosmo :)

P.S. Pagājušajā nedēļā satiku puisi, kurš organizēja sērfošanas nometni. Šogad pēc Jāņiem tādas esot iecerētas vairākas. Ja Tevi kas tāds interesē, painteresējies www.aloha.lv. Tas ir viņu saits.      

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Jā, jā - esot tāda iespēja. Man šķiet, ka neviens vien cilvēks gribētu savā īpašumā iegūt diplomu par to, ka viņš prot tā pa īstam jāt ar zirgu. Patiesībā par šādu iespēju gan dzirdēju no draugiem, tāpēc tas info vēl jāpārbauda. Par pārējām idejām arī liels, liels paldies! Jau kaut ko štukoju :)
29.05.2007 21:06 | saite | Atbildēt

+0
pashai ljoti gribas iemaacities dejot salsu....
29.05.2007 00:52 | saite | Atbildēt

+0
jāšanā eksāmenu kārtot?? ko tādu vēl nebiju dzirdējusi, tikai, ka var iemācīties jāt, bet eksāmenu...? :-) es gribu uz Āfriku!!!
27.05.2007 20:30 | saite | Atbildēt

+0
Var mācīties burāt ar jahtu. Nesen dzirdēju, ka trūkst pie mums sieviešu kapteiņu. Tam noteikti jābūt aizraujoši!
24.05.2007 20:14 | saite | Atbildēt

+0
Man ar to pacietību tā pašvaki, tāpēc golfs un spiningošana man tiešām varētu būt varens pārbaudījums :) Kaut kas kustīgāks?
24.05.2007 20:11 | saite | Atbildēt

+0
golfs..man patīk! esmu gan spēlējusi tikai minigolfu, ir iespēja gan ārā, gan iekšā :) Ozoliņš pats neko nemāca. Viņš laikam pat nav LV. ;-)
ko es šovasar esmu apņēmusies.. noteikti, ka aizbraukšu uz Kuršu kāpu, tur ar riteni visu izbraukāsim.. bet pati galvenā apņemšanās-sakrāt naudiņu ceļojumam, kas paredzēts rudenī. es nekad neko neesmu spējusi sakrāt, tieši tāpēc šī ir mana lielā, grūtā apmņemšanās. :-) ko es Tev varētu ieteikt..iemācies spiningot :)
24.05.2007 19:14 | saite | Atbildēt

+0
kā ar golfu? baigi interesē, cik reāli ir iemācīties spēlēt golfu... un vai trenerīši smuki:) vai arī sandis ozoliņš pats māca?
24.05.2007 16:02 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits