Inficēta ar laimi 2

29.05.2007, elina_stengrevica

ES VAKAR NODEVU MAĢISTRA DARBU! Un tā ir patiešām atgriešanās dzīvē, kuras pirmais signāls bija labs miegs. Laikam jau nav labi dzert Red Bull, lai paliktu nomodā, un pēc tam baldriānus, lai aizmigtu. Tā nu man gadījās... Bet to ir vērts darīt, lai pēc tam izbaudītu, cik laba lieta ir labs miegs.

Tagad jāuzraksta blogs (jo kā nekā esmu pienākuma cilvēks), pēc tam jāpastrādā (svētku atmosfērā, jo man galvā tāda ir) un vakarā jāpiezvana tām daudzenēm, kuras ir apvainojušās, ka neesmu likusies par viņām ne zinis pēdējos divus trīs mēnešus. Vēl izrādīsies, ka maģistra darba rakstīšana ir pārbaudījums attiecībām :)

Bet vakarā... izrēķināju, ka viena maģistra darba nodošanu var svinēt trīs reizes: tad, kad ir nodots, tad, kad aizstāvēts un vēl izlaidumā. Šodien man būs pirmie svētki.

Meitenes, ir forši. Man šodien ir viena no tām dienām, kad esmu bezgala priecīga!

P.S. Ja tu pēti bildi un mēģini man tajā sazīmēt, tad tā neesmu es tikai tāpēc, ka maģistra darba rakstīšanas laikā neesmu trenējusies un vairs nevaru uztaisīt špagatu. :) 

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Man maģistra rakstīšnas laiks bija totāls murgs. Tkko biju mainījusi darbu, tāpēc nevarēju tikai rakstīt. Un tad man nāca draudzene palīgā. Tā mēs divatā kādās divās nedēļās uzrakstīja'm. Arī pa naktīm.
31.05.2007 10:31 | saite | Atbildēt

+0
Apsveicu:) Man ar bakalauru vispār šerpi gāja. Nodevu un mierīgu sirdi gaidīju aizstāvēšanu pirmdienā, bet piektdien pa dienu uzzināju, ka VISA rezultātu daļa līdz aizstāvēšanai jāpārrēķina. Un jāuzraksta vēl viena teorijas nodaļa. Tā nu pa 2 dienām pārtaisīju 2 mēnešu darbu:D Visu var, ja labi grib:)
31.05.2007 00:49 | saite | Atbildēt

+0
APSVEICU! Es savukārt vakar nodevu bakalaura darbu ;-) Iepriekšējā vakarā pirms nodošanas prasīju brālim, lai viņš nopērk man kādu enerģijas dzērienu (jo nekad nav bijusi vajadzība tādus lietot, tāpēc arī to klāstā neorientējos) :-D Kamēr ar draudzeni gaidījām, kad mums darbus iesies, nejauši iegājām vienā konditorejā un uzcienājām sevi ar kūkām - mmmm, kūkas bija varen gardas un mūsu garstāvoklis ar katru minūtu kļuva arvien labāks ;-) Sajūtas šodien arī ir tiiiik labas!
29.05.2007 17:19 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits