Sieviete un sekss

15.08.2007, zane_nikodemusa

Vakar bija savāda diena. Pēcpusdienā tikos ar divām jaunām sievietēm, kas seksu atbalsta tikai pēc laulībām, savukārt pēc intervijas skrēju uz Unas Celmas un Daces Rukšānes filmas Nerunā par to pirmizrādi. Tajā seksa pirms laulībām ir gana.

Lai arī abi vakardienas notikumi pirmajā mirklī var šķist krasi pretēji, pirms aizmigšanas pēkšņi aptvēru, ka manis intervētās meitenes un filmas galveno varoni 30 gadīgo Beatrisi nebūt nešķir siena. Man šķiet, ka viņas ir pat ļoti līdzīgas - diezgan apmulsušas, turklāt mēģina savu pašvērtējumu balstīt uz ārējiem apliecināšanās līdzekļiem. Viena uz īpašas kartītes paraksta solījumu, ka atturēsies no seksa līdz laulībam, otra piecas minūtes pēc šķiršanās no mīļotā izmisīgi (jāatzīst, ka tajā pašā laikā ļoti mērķtiecīgi) metas nākamā skavās. Tie nav stāsti par vīriešiem cūkām, bet sieviešu izvēli un, iespējams, nespēju beigt sev melot.

Vakar arī ievēroju, ka jūs uzsākāt diskusiju par Cosmo aptaujas jautājumu, proti, vai tu gribētu savu nevainību saglabāt līdz laulībām. Pēc sarunas ar jaunajām sievietēm, kas tā ir nolēmušas darīt, un iepazīšanos ar Beatrisi manī vēl vairāk nostiprinājās pārliecība, ka vispirms jau ir jāiemācās mīlēt sevi, jo tad nebūs ar zobiem un nagiem jāaizstāv sava pozīcija. Tev vienkārši tas vairs nešķitīs svarīgi.

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
atvainojos par iepriexejo texta kludu.
Manuprat,vai saglabat nevainibu,vai -nee,taa ir katra pasa izvele,bet es gan neveletos uzzinaat,ka mans virs ir impotents,vai kas nesaskan sex dzive,jo ta spele loti lielu lomu attiecibas.es nemaz nenozeloju,ka esmu zaudejusi nevainibu ar cilveku kuru mileju.
19.08.2007 00:24 | saite | Atbildēt

+0
impotents,vai ka nesaskan sex dzive,jo ta spele loti lielu lomu attiecibas.es nemaz nenozeloju,ka esmu zaudejusi nevainibu ar cilveku kuru mileju.
19.08.2007 00:20 | saite | Atbildēt

+0
es ar savu toposho viru dzivoju kopa nu jau 5 gadi, tuulit precesimies beidzot..nu un es nemaz nenozeloju ka emsu pirms laulibam ar vinu zaudejusi nevainibu un ka mums ir bijis sex pirms lauliibam!!esam viens otru iepazinushi un zinam ko vienam no otra gaidit :-) katraa gadiijuma, ta ir katra personigaa izvele!!
16.08.2007 12:35 | saite | Atbildēt

+0
es arii gribeetu saglabat nevainibu lidz kazam, bet tas diemzel ir pa veelu!!! jaunibas dullums darija savu un tad protams par to ta vel nedomaju!! :-/ zeel
16.08.2007 11:41 | saite | Atbildēt

+0
man gribeetos liidz kaazaam nepaarguleet ne reizi ar viirieti, ar kuru kaadreiz naakotnee preceeshos...bet man ir kaut kaa neeerti to vinjam teikt....:)
16.08.2007 00:07 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits