Labāk paturi to pie sevis!

22.08.2016

Nav noslēpums, ka dažkārt ar labākajām draudzenēm pļāpājam par tādām lietām, ko ikdienā ikviens censtos paturēt pie sevis. Taču meiteņu vakari ar kafijas krūzi vai vīna glāzi rokā reizēm atver sirdi tik plaši, ka starp draudzenēm tiek izpaustas pat tādas lietas, ko pēc tam nākas nožēlot. Piemēram, tiek aprunāti mīļotie vīrieši. Kā zināms, par šo tēmu vienmēr jārunā delikāti. Tāpēc, lai nākamajā meiteņu vakarā tu neizpaustu pārāk privātu informāciju, izlasi, par kādām tēmām un kāpēc tev būtu jārunā uzmanīgi vai nebūtu jārunā nemaz.

Jūsu seksuālā dzīve
Jā, meiteņu vakaros šī tēma ir daudz apspriesta. Taču, lai arī kā tev gribētos izkratīt sirdi, esi prātīga un neieslīgsti detaļās. Tici mums, pikanta informācija par izmēriem, viņa sajūtām un seksuālajām vēlmēm nav jāzina pat tavām labākajām draudzenēm. Iedomājies, kā justos tavs vīrietis, ja uzzinātu, ka tu šīs intīmās lietas stāsti citiem?

Viņa ģimene
Nāksies vien atzīt, ka katrā ģimenē ir savi prieki un savas bēdas. Esi taktiska, izvairies ieslīgt detaļās par viņa ģimenes locekļiem, savstarpējām attiecībām un citām personiskām lietām. Tāpat arī ar plašu sirdi draudzenēm neklāsti, cik ļoti tev nepatīk viņa māte, māsa vai kāds cits tuvs radinieks.

Viņa politiskie vai reliģiskie uzskati
Šī vienmēr ir bijusi jūtīga tēma jebkurā kompānijā. Iespējams, tu pati labprāt ar saviem draugiem aktīvi diskutē par politiskajām partijām vai reliģijas nozīmi dzīvē. Taču nedalies ar sava vīrieša domām, ja vien viņš pats nav izrādījis interesi tās publiski izteikt.

Nozīmīgi lēmumi, kurus neesi pateikusi viņam
Iestāšanās Berlīnes Universitātē vai jauna šķirnes kucēna iegādāšanās- tās ir svarīgas lietas, kas vispirms jāuzzina tavam vīrietim, nevis taviem draugiem. Tu taču nevēlētos no sava puiša labākā drauga pēkšņi uzzināt, ka tavs mīļotais nākamajā vasarā grasās doties divu mēnešu ilgā ceļojumā uz Dienvidameriku bez tevis? Tieši tā, tad nozīmīgos lēmumus arī pati vispirms paziņo savam vīrietim, ne citiem.

Lietas, kas viņam neizdodas
Droši vien tu arī nebūtu sajūsmā, ja vīrietis kādā puišu vakarā dalītos ar saviem draugiem domās par lietām, kas tev neizdodas. Piemēram sūdzētos, ka tu neproti gana garšīgi pagatavot vakariņas vai arī neesi pārāk labā fiziskajā formā. Tāpēc, lai cik vaļsirdīga savā meiteņu vakarā tu nekļūtu, nesāc draudzenēm sūdzēties par nenomainīto spuldzīti guļamistabā vai kādu citu nepadarītu darbu.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits