Vai kedas ir jaunās augstpapēžu kurpes?

25.01.2014

Tikko notikušajās Chanel un Dior Haute Couture Spring/Summer 2014 skatēs dizaineri Karls Lagerfelds un Rafs Saimonss izvēlējās nomainīt tradicionālās augstpapēžu kurpes pret sievišķīgām kedām pasteļu toņos, rotātām ar akmentiņiem un zīda lentēm. Saskaņā ar portāla Fashionista informāciju, katrs Chanel kedu pāris tika izgatavots aptuveni 30 stundās un paredzams, ka maksās vairāk kā 3,000 eiro.

Divi modes vadošākie dizaineri ir izvirzījuši kedas starmešu gaismā, bet tas nenozīmē, ka augstpapēžu kurpes vari likt malā. Taču, pat ja tu mīli augstus papēžus, tev jāatzīst - pasaule, kurā vari valkāt sportiskus apavus ar džinsiem, kostīmiem un pat kokteiļkleitām, izklausās vienkārši satriecoši. Iedomājies nakti Vecrīgā bez augstiem papēžiem, skrienot no bāra uz bāru un dejojot līdz rītausmai bez jebkādām sāpēm. Šī ir komforta mode un mēs to gaidījām jau ilgi!

Protams, tev nav jāiztērē 3,000 eiro, lai iegūtu stilīgus un sievišķīgus sporta apavus. Veikalos meklē sportiskas formas ar sievišķīgiem akcentiem - mežģīnēm, mirdzošiem akmentiņiem un pasteļu toņiem. Tāpat vari nomainīt oriģinālās kurpju aukliņas pret mirdzošu, caurspīdīgu zīda lenti Chanel stilā. Tad pieskaņo kedu toni savai kleitai, lai iegūtu modernu un pārdomātu koptēlu, kas būs gan ērts, gan stilīgs.

Pirmā no kreisās: Michael Michael Kors, Eur 76.44, Nordstrom.com; Ash Zest, Eur 215.90, Topshop.com; Colors of California kedas koraļļu krāsā, Eur 55.53, Yoox.com; Saint Laurent ādas apavi metāliskā tonī, Eur 390, Net-a-porter.com; Asos Diva, Eur 35.12, Asos.com.

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Un video tiešām ļoti skaists! Parīze ak Parīze..tās manas asociācijas ar šo video:)
29.01.2014 21:30 | saite | Atbildēt

+0
Loti patika video!:)
28.01.2014 04:19 | saite | Atbildēt

+0
Mums arii tas jau labu laiku ir taads "stilins"!Man liekas sii ideja loti apsveicama,bet piekriitu tomeer,ka jaamaak saskanot viss, lai labi izskatiitos.
27.01.2014 17:43 | saite | Atbildēt

+2
Varbūt beidzot būs mazāk ''klibu sienāžu'' uz ielām.
27.01.2014 11:13 | saite | Atbildēt

+1
Ja kedas ir gaumīgas un koptas,nevis nevīžīgas un dubļu kārtas apņemtas(lai gan dažos stila brīnumos tas būtu kā punkts uz i) ,tad neredzu iemeslu kādēļ tās nekļūtu par īpašu,negaidītu odziņu pie kādas skaistas kleitas. Esmu tikai par! Jo ērtums mūsdienu sievietēm ar nebeidzamo dzīves steigu,ir diezgan primāra lieta. Lai gan mūsdienu sabiedrība,tā runā,esot brīva no aizspriedumiem modes ziņā,noteikti gadīsies tādi kas šo skaisto un cēlo kedu uznācienu nesapratīs. Bet tas lai paliek viņu ziņā! Uz priekšu nesāpošas pēdiņas!!!!
27.01.2014 01:58 | saite | Atbildēt

+1
Vispaar tas jau ir modee kaadu laiku taa, tagad vieniigi lielie dizaineri to pasniedz. Piemeeram,manas draudzenes,dienvidkorejietes , jau sen valkaa klasiskas,elegantas dreebes,bet klaat velks avas new balance kedas, tapat taa dara meitenes danijaa un londonaa, man arii shiii tendence ljoti patiik, neaizmirstu par saviem perlju auskarinjiem ,bet ertums man arii ir svariigs,tapec manas kedas ir mani dargumi,
26.01.2014 09:52 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits