Aizvadīta pirmā Cosmopolitan Shopping Night ballīte

12.04.2011

2.aprīļa vakarā skaistuma ekspertu, dizaineru un modes mīļotāju galvenā tikšanās vieta bija tirdzniecības un izklaides centrā Rīga Plaza, kurā Cosmo rīkoja vērienīgu pasākumu - Cosmopolitan Shopping Night. Modes skates, skaistumkopšanas semināri, kokteiļi, kā arī lieliska mūzika - tas viss kopā radīja īstas meiteņu ballītes atmosfēru.

Ilgi gaidītā Cosmopolitan Shopping Night ballīte iesākās ar spilgtu modes skati "Pavasaris/vasara Casual", kas priecēja ar krāsainiem un vasarīgiem ziedu rakstiem. Kā nākamā sekoja skate "Swim", kurā tika demonstrēti paši stilīgākie peldkostīmi, vēlāk arī skate "Denim" ar šogad tik aktuālo džinsu dažādās variācijās un vakara kulminācija - modes skate "Party" ar visseksīgākajiem ballīšu tērpiem. Kā noslēdzošo apmeklētāji varēja vērot Latvijas vadošo modes dizaineru skati, kurā tika demonstrēts viņu veikums vasaras sezonai.

cosmopolitan_night_086_620

Kamēr Cosmopolitan iepazīstināja apmeklētājus ar karstākajām pavasara/vasaras modes tendencēm, kosmētikas un skaistumkopšanas speciālisti semināros visiem interesentiem stāstīja, kāds meikaps ir aktuāls šopavasar un kā kopt savu ādu pēc nogurdinošās ziemas.

Rīga Plaza veikalos bija sarūpēti izdevīgi piedāvājumi un pievilcīgas atlaides jaunajām kolekcijām - tāpēc aktuālo apģērbu, kas bija redzams modeļu uznācienos, varēja iegādāties jau tajā pašā vakarā Rīga Plaza veikalos.

cosmopolitan_night_011_620

Pasākumu vadīja spilgtā TV dīva Ketija Dombrovska, par mūziku rūpējās DJ Toms Grēviņš, bet lielisku un neaizmirstamu atmosfēru skatē "Denim" radīja rokgrupa "Laime Pilnīga". Ballīte turpinājās "Multikino", kur apmeklētāji visas nakts garumā varēja baudīt īpašus bezmaksas kino seansus.

Klikšķini šeit, lai apskatītu pasākuma fotogaleriju!

Cosmopolitan pateicas visiem, kuri ieradās un izbaudīja Cosmopolitan Shopping Night piedāvātās aktivitātes! Savukārt cilvēkus, kuri reģistrējās pasākumam, taču tajā neieradās, lūdzam vairs neizmantot Cosmo.lv piedāvājumus turpmākām Cosmopolitan rīkotām aktivitātēm.

Komentāri [8]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Mees arii ar draudzeni bijaam atnaakushas,bet pieregistreeties nepieregistreejaamies,jo muus meetaaja no viena galdina uz otru.. viena nevareeja atrast muus,otrai veel kkas,un tad mums apnika visu pasaakumu vnk nostaaveet pie galdiniem un un pasaakumu baudiijaam taapat. :))
Taa kaa es domaaju,ka nevar taa teikt,lai naakamreiz neregistreejaas un neizmanto cosmo.lv piedaavaajumus,jo pieregistreeties 2 nedeelas ieprieks ir viens,bet tu nezini,mazum kkas var mainiities peedeejaa briidii. :)
19.04.2011 14:13 | saite | Atbildēt

+0
Anda kā ar bildēm?ir iespējams dabūt savā īpašumā?
13.04.2011 18:04 | saite | Atbildēt

+0
jā, pēdejais teikums labais. A varbūt cilvēkam kaut kas notika un pēdējā brīdī vnk nevarēja ierasties? :-P
13.04.2011 17:42 | saite | Atbildēt

+0
Diemžēl Jūsu "laicīgo" apstiprinājumu saņēmu tieši pasākuma nedēļā jeb laikā, kad pārējās meitenes tos jau kādu laiku iepriekš bija saņēmušas. Arī es mēdzu plānot savu laiku ;-)
13.04.2011 02:30 | saite | Atbildēt

+0
Vai iespejams sava iipashumaa kaut kaa iegut bildes no cosmo stenda? :-)
12.04.2011 22:30 | saite | Atbildēt

+0
Diemžēl pārāk labu atsauksmju par šo pasākumu man nav. :-/
12.04.2011 21:22 | saite | Atbildēt

+0
Nu forši, a ko man bija darīt, ja man tajā vakarā slikti palika..
12.04.2011 21:01 | saite | Atbildēt

+0
pedejais teikums sparda :D:D
12.04.2011 19:18 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits