Sagaidi rudeni jutekliskā apakšveļā!

01.10.2010

Vakariem paliekot tumšākiem, mājās gribas iedegt sveces un guļamistabu pārvērst noslēpumainā buduārā. Kura gan cita, ja ne Tu, būsi šī buduāra pavēlniece? Lai katrs vakars izvērstos kā jauns romantisks piedzīvojums, New Yorker apakšveļas līnija Censored palīdzēs atklāt katras sievietes jutekliskāko pusi.

Mežģīņu aplikācijas, ziedu raksti, bantītes, savilkumi, rūtiņas, korsetes un augsta piegriezuma biksītes papildinās katras sievietes skaistumu un neļaus palikt vienaldzīgam nevienam... Tāpēc jau tie rudens vakari ir tik gari, lai varētu romantiski izbaudīt katru mirkli!

censored_1_647

censored_2_647

censored_4_430

censored_5_430

censored_6_430

censored_7_647 

Censored apakšveļa pieejama veikalos New Yorker visā Latvijā.

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Pati esmu nopirkusi divus krūšturus un biksītes kopā piecas laikam. Nesūdzos, jo man nekas nav ne izstaipijies, ne izbalējis, ne kā savādāk nolietojies. Uzskatu, ka, ja apakšveļu saudzīgi mazgā un pērk savu izmēru tad kā sacīt jāsaka - viss bumbās :)
17.10.2010 01:59 | saite | Atbildēt

+0
kādas ir aptuvenās cenas? :)
04.10.2010 04:19 | saite | Atbildēt

+0
Es, tik vienu reizi esmu ko pirkusi new yorker - kleitu, joprojām ir labā stāvoklī! :) nopirku, jo ļoti iepatikās.
Bet vispār negribētu tur vairs iepirkties, kad biju iegājusi ļoti daudzām drēbēm bija defekti. ;/
03.10.2010 20:26 | saite | Atbildēt

+0
man gan patik...un pagaidam nepar ko nesudzos
03.10.2010 14:04 | saite | Atbildēt

+0
aaa patiik 4.bildes apakshvelja (l) tagad tik alga jaasagaida :-)
01.10.2010 13:49 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits