Soma, kas spēj mainīt pasauli!

02.07.2010

Slavenā Holivudas aktrise - AVON Fonda goda locekle Rīza Viterspūna un Somijas dizaina kompānija MARIMEKKO cīņai pret krūts vēzi piedāvā krāšņu somu ar populāro, pat leģendāro magoņu rakstu! Somu būs iespējams iegādāties no AVON Skaistuma Konsultantēm sākot no 8.jūlija tikai par Ls 6,50! Visa peļņa no šīs somas pārdošanas ti...

avon_430

Avon tic sievietes spēkam,  kas sapņus spēj pārvērst realitātē. Pierādījums tam ir labdarības akcijas, ar kuru palīdzību atbalstām dažādas programmas vairāk kā 50 valstīs. Latvijā jau otro gadu ar AVON atbalstu tiek rīkotas tik nepieciešamās rehabilitācijas nometnes sievietēm pēc krūts vēža operācijas. Somas izmēri 42 x 34.5 x 15.5 cm, materiāls 100 % kokvilna, rāvējslēdzējs ar rozā lentīti.

reese_image_3_621

Jautā savai Avon Konsultantei!

www.avon.lv

67389788

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Esmu konsultane No Rigas. Agenskalna apkartne,bet var ari kautkur citur. Katalogu ar lapdaribas bukletinu varu iedot ja vajag. Raktat drosi. [email protected]
Bet somina tada kiciga,pasai japanem.
06.07.2010 20:05 | saite | Atbildēt

+0
Smaržas patīkamas :)
02.07.2010 23:12 | saite | Atbildēt

+0
Ja ir vēlme iegādāties šo somu vai vēl ko citu no AVON, droši padod ziņu uz meilu [email protected]. Esmu konsultante no Rīgas. www.avon.lv ir apskatāms labdarības katalogs ar produkciju (rozā lentītes simbolika un pret vardarbību ģimenē).
02.07.2010 14:56 | saite | Atbildēt

+0
Man ļoti patīk AVON politika šādos jautājumos :) Prieks, ka naudiņa tiek novirzīta cēliem mērķiem :)
02.07.2010 13:26 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits