"NewYorker" pavasara kolekcija 2010

26.01.2010

Klāt veikala "NewYorker" jaunā 2010.gada pavasara kolekcija! Ieskaties, ar kādiem spilgtiem un interesantiem aksesuāriem tu jau tagad vari papildināt savu garderobi!

2010_2561

Komentāri [15]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Jā man ir nauda, varu nopirkt visu ko vēlos, bet tas nenozīmē ka tikai dārgs ir labāgs :-|
24.02.2010 21:30 | saite | Atbildēt

+0
Ja domāsi ar galvu, tad arī maciņš būs... :-P
21.02.2010 17:02 | saite | Atbildēt

+0
vienmēr kā kaut kas par newyorker tad sarodas visas traki biezās! Riebjas ka tik liela nozime tam cik dārgs man topiņš šodien mugurā- it kā tas personību veidotu!
autors: murrrr 29.01.2010
Ja pašas esat nespējnieces un nevarat sev normālam apģērbam nopelnīt - jūsu problēmas! Nav runa par spējām bet par to ka normālu darbu ATRAST vnk nevar, un cik daudz nav atlaisti mazāko sīkumu dēl ar visaugstāko izglītību! Padomā vispirms ar galvu nevis maciņu (e)
21.02.2010 16:26 | saite | Atbildēt

+0
Visa mode nāk no Itālijas... es tikai iepērkos tur, tādas drēbes kā šīs Itālijā pārdod supermārketos pa pāris euro... Šī mode ir paredzēta cilvēkiem,kuri neko citu iegādāties nevar, lai TIPA būtu stilīgi!!!
19.02.2010 18:26 | saite | Atbildēt

+0
Blūzītes tur var nopirkt uz atlaidēm pa kādiem 7Ls un audums pēc sastāva neatpaliek no dārgākos veikalos nopērkamām blūzēm (un nezaudē ne krāsu, ne formu pāris gadus), kuras maksā sākot no 20Ls un nav ne tuvu tik smukas!
Šobrīd jau nu gan nevar pārmest, ka kāda nevar nopelnīt tik daudz, lai pirktu dārgas drēbes, kurām cena atbilst vēl mazāk. Ja jāatrod jauns darbiņš, tad labi, ja 200Ls var nopelnīt un no tā jau nekas pāri nepaliek!
16.02.2010 21:51 | saite | Atbildēt

+0
apakšvela gan man patīk (l)
04.02.2010 18:00 | saite | Atbildēt

+0
mhh nu nez kā kurai precei, tā klavlitāte.
Viens no mīļākajiem apģērbu veikaliem.
28.01.2010 17:12 | saite | Atbildēt

+0
Jenn, pēdējais teikums vietā.
Jo visbiežāk jau te par dārgajām mantām fano meitenes, kuras pašas to naudiņu nenopelna :)
28.01.2010 15:41 | saite | Atbildēt

+0
Ļoti patīk šis veikals, vienmēr ir kkas, ko ir vērts nopirkt, kau vai tās pašas cenas dēļ! Un neaizmirsīsim, ka ne visiem cilvēkiem ir daudz naudas, lai atļautos maksāt padsmit latus par parastu krekliņu, ja NY viņu var nopirkt pa pāris latiem! Un uz atlaidēm šis veikals ir vnk paradīze! (l) Jā, kvalitāte varbūt nav tā labākā, bet par šādām cenām derēs! ;) Un ja labi pameklē, tad tur tiešām var atrast SUPERīgas drēbītes un ne tikai pusaudžiem! ;) Tām, kurām nepielec joprojām - būs krīze Jūsu vecāku vai sponsoru maciņiem, tad sapratīsiet, kā var iepirkties šajā veikalā! :D:D:D
27.01.2010 23:30 | saite | Atbildēt

+0
man patiik tur aksesuaarus reizeem pa leeto nopirkt. dazhreiz kaadu kreklinju vai jacinju. noteikti nav pirmais veikals ,kuru apmekleeju iepeerkoties, bet tik briesmiigi jau arii nav, lai paietu garaam bez intereses kvai ieguut idejas kaa sakombineetu savus apgeerbus ;-)
27.01.2010 00:50 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits