Ieskaties Crocs pavasara un vasaras kolekcijā!

20.04.2009

Pēc garās ziemas, kad kājas ietērptas siltos un biezos zābakos, pavasarī gribas uzvilkt krāsainas un vieglas kurpītes. Crocs šopavasar gan papildina krāsu klāstu jau tradicionāli iemīļotajiem Cayman un Mary Jane, gan nāk klajā ar virkni pie mums vēl neredzētu modeļu.

Visi modeļi ražoti no patentētā materiāla CrosliteTM, kam piemīt antibakteriālas un triecienu absorbējošas īpašības. Rieviņas zoles iekšpusē masē pēdu un stimulē asinsriti, kājas nav nogurušas pat garas dienas beigās. Košie krāsu salikumi piešķir odziņu jebkuram tēlam. Visus modeļus, kam ir ventilācijas caurumiņi, var rotāt ar JibbitzTM.

Elegantas baleta kurpītes

Dāmas, kas priekšroku dod slēgtajām baleta stila kurpītēm, šosezon varēs izvēlēties starp citviet popularitāti jau iekarojušajām Alice un gluži jaunajām Olivia.

alice_w_pea_pair_200     olivia_w_brw_pair_200

Iešļūcenes pludmalei un pilsētai

Vieglas un glītas iešļūcenes pludmalei vai ikdienai Captiva un Patricia. Mīksta zole un fiksējošās lentītes, nodrošina ērtumu, bet košās krāsu kombinācijas uzlabo omu!

captiva_whicitwhi_pair_200

Platformenes

Crocs klāstā ir ne tikai zempapēžu kurpes, bet arī platformenes ar 6 cm augstu papēdi! Croslite sniegtais ērtums, paaugstinātā papēža elegance un interesanti krāsu salikumi raksturo Crocs Sassari, Crocs Cabana un Crocs Havana.

havana_w_blkblk_side_200   cabana_w_blkblk_pair_200

Klasiskie modeļi

Īsteniem Crocs faniem patiks Crocs Baya - no tradicionālā Cayman atvasināts unisex modelis, kura sānmalu rotā Crocs vārds. Brīvas un platas kurpes ar ventilācijas caurumiņiem, ko var rotāt ar JibbitzTM.

baya_m_navy_pair_200

Pārbaudītas vērtības

Tāpat kā pērn, arī šogad atgriežas jau iepazīti modeļi - Cayman ar jaunām krāsām - Citrus, Ultraviolet, Electric Blue, Neon orange; iešļūcenes Capri, Mary Jane un zābaki Georgie.

cayman_m_citrus_side_200

Crocs apavus var iegādāties veikalos Elkor Sports, Danija un Stockmann bērnu nodaļā.

logo_200_09 

Komentāri [19]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Smieklīgi jau izskatās šitie apavi, var jau būt, ka ērti. Es laikam arī pa dārzu staigātu, bet nu kaut kur ielās laikam neuzdrošinātos iziet ar tādiem. Šodien biju uz izrādi Austrumu robežā un viens aktieris pēc izrādes iznāc arā ar tādām zaļām, tādus apavus nevar nepamanīt... Nodomāju, oho, kas par apaviem. Lai ar tādām staigātu ir tiešām māksliniekam jābūt. :))) Bet nu tam aktierim diezgan labi izskatījās.
01.05.2009 05:06 | saite | Atbildēt

+0
es savus crocs,ne pret kaadiem apaviem nemainiitu,kad ikdienaa kajas ir cietussas,no tiem sauktajiem ,,skaistiem apaviem,,,atpuutaa nav ideaalaaku variantu, kaa sie.Celjojumaa laika vispaar neaizstajami,gan pa smiltim,gan udens...un t.tt.ari kajas elpo,jo tas ir silikons,kaa mes visas zinaam silikonu(citaadu) ari izmanto plastiskaa kjirurgjijaa. ;-)
24.04.2009 00:18 | saite | Atbildēt

+0
Man arī liekas, ka apavai nav īpaši pievilcīgi! Bet izbraukumā ar telti var arī piemeklēt ko jaukāku!! Apavus, kuri ne tikai ērti un gaisu caurlaidīgi, lai ādiņa elpo, bet arī acīm tīkami!!
23.04.2009 16:43 | saite | Atbildēt

+0
Kamilla! Tu kad brauc, piemēram, ar teltīm izbraucienā.. arī ar aukstpapēdenēm staigā, jo tas ir sievišķīgi?
22.04.2009 19:05 | saite | Atbildēt

+0
Lai arī šie apavai ir mega ērti utt., tomēr viņi neizskatās skaisti...
Es tomēr negribu kļūt par vienu no tām sievietēm, kas staigā džinsenēs un maikā, un vēl šādas kurpes, jo tas ir ērti...
Sievietēm vajag būt sievišķīgām, un, manuprāt, šādos apavos tas nav iespējams...
22.04.2009 00:22 | saite | Atbildēt

+0
Taam kas to vel nezin...sie apavi ir ljoti erti briva laika pavadisanai,pie udens,celjojot,daudz staigaajot...izgatavoti no silikona,kajas vinjas nesvist.Visaa pasaulee ir iecienijussi cilveki Crocs,delj taa ,cik erti,miksti un viegli ir tie,bet kam gan es to rakstu???pie mums jau latviesiem tikkai izskats ir svarigs :-P
22.04.2009 00:00 | saite | Atbildēt

+0
Tas Crocs logo tāds jauks.. :-D bet nu labi - apavi man vienkārši RIEBJAS! kad pagājšo gadu vai aizpagājšgad sāka valkāt tos Cayman es biju vienkārāši šokā par cilvēku. bezgaumīgas augstākā sliekšņa sasniegšanu. Skarbi, ja?
21.04.2009 18:55 | saite | Atbildēt

+0
ar tam pedejaam es pa darzu staigaju :D uz ielas ar tadam neraditos :D :-) :-)
21.04.2009 11:41 | saite | Atbildēt

+0
nepatīk materiāls, lai gan ērtas viņas ir, to nevar noliegt, bet ar šīm čībiņām nekur neietu :P :)
21.04.2009 02:16 | saite | Atbildēt

+0
Jāņos, pa mežu, pļavām, silto zemju jūrām - ideāli! :)
21.04.2009 02:01 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits