Kāds ir tavs mazais, saldais "grēciņš"? - Dieviete.lv" />

Kāds ir tavs mazais, saldais "grēciņš"?

26.02.2008

Ir sācies jauns konkurss! Pastāsti mums, kas tev liek justies īpaši labi dienās, kad vēlies sevi palutināt.

Iespējams, tu esi kā traka pēc kārtējā jaunā kurpju pāra vai arī tu nekad nespēj sev atteikt flirtu ar simpātisko darba kolēģi... Lai arī kas tas būtu, atzīsties mums par to! Līdz pat 23.martam katru nedēļu viena atzīšanās autore balvā saņems iespēju izbaudīt lielisku šokolādes masāžu salonā "Aqua Villa".

Kāds ir tavs mazais, saldais "grēciņš"? Klikšķini šeit un atzīsties jau tūlīt!

bg_top_400

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
ērti iekārtojos dīvānā pie TV, skatos kādu savu mīļāko filmu. dzeru zaļo jasmīnu tēju un noteikti- kā jau lielākajai daļai, ēdu šokolādi :))
01.03.2008 20:31 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
šajās īpašajās dienās ...ļauju lai laiks rit, un cenšos nedarīt neko, kā vien laiski atlaisties gultā, vai arī nobaudīt ko sirds kāro!!!!vai tas būtu, kas no gaļas, vai arī piezvanīt kādam sen aizmirstam ""āizliegtam""(jau gadu savu dzīvi esmu saistījusi ar kādu sev tuvu cilvēciņu)adresātam!!!!pēc kura ilgojās sirsniņa!!!ko sev dažreiz liegt nevaru!!!vai tas nav kārums??? (l) (l) :-)
29.02.2008 19:34 | saite | Atbildēt

+0
Es palutinu ar kadu sokolādi vai ari ar tv skatišanos majas!
29.02.2008 18:02 | saite | Atbildēt

+0
Ipaši labi man liek justies, austrumnieciska mūzika, piena vanna un Paulu Koelju grāmata, to visu apvienojot jūtos vienkārši lieliski (l)
28.02.2008 02:52 | saite | Atbildēt

+0
es saldumus ēdu ļoti maz. Tāpēc labāk sevi palutinu ar kārtīgu karbonādi :) vai vēl labāk - solārijs, frizieris, iepirkšanās - tā es relaksējos! (l)
27.02.2008 15:50 | saite | Atbildēt

+0
Nu īstenībā dienās, kad gribu sevi palutināt ļoti labi palīdz visdažādākie sauldumi! Saldumi šinīs dienās ir pat sākot no želejkonfektītēm līdz pat porainajai šokolādei!Šīs dienas nevar ieplānot daudz, jo pēc tām varētu rasties dažādas nelāgas problēmas (l) (s)
26.02.2008 23:17 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits