Ekskluzīvs Cosmo.lv konkurss šovakar! (Papildināts!) - Dieviete.lv" />

Ekskluzīvs Cosmo.lv konkurss šovakar! (Papildināts!)

20.08.2007

Tieši šovakar, 20.augustā 20:20 Cosmo.lv tev piedāvā piedalīties ekskluzīvā konkursā, kas ilgs tikai vienu stundu.

Šovakar ver vaļā Cosmo.lv, reģistrējies kā lapas lietotāja un atbildi uz Sony Ericsson uzdotajiem jautājumiem. Tie būs tādi, uz kuriem pareizās atbildes varēsi atrast internetā.

Lūdzu, pārliecinies, vai, reģistrējoties Cosmo.lv, esi uzrādījusi savu telefona numuru! (interneta lapas labajā augšējā stūrī nospiežot ikonu "Mani dati")

Katra divdesmitā pareizo atbilžu autore saņems lielisku balvu - Sony Ericsson mobilo telefonu. Konkurss ilgs tikai vienu stundu, tāpēc šo vakaru ieplāno jau laicīgi!

telefonu_atteeels_zinjai_365

Konkursu varēsi atrast zem Cosmo.lv sadaļas "Izklaide/konkursi" (www.cosmo.lv/mine/tenders/).

Komentāri [58]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Suslixxx, konkursa uzvarētāji ir:
Pelite (27****@inbox.lv)
ligitina (li_****@inbox.lv)
ditta (rieb****@inbox.lv)
bloodmerry (blood****@inbox.lv)
Liisa (lipp****@gmail.com)
22.08.2007 14:12 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Paldies cosmo par konkursinju!shoreiz paveicaas..bet bez drauga paliidziibas nevareetu nu nekaa:)
21.08.2007 23:23 | saite | Atbildēt

+0
eee kur palika mans komentaars par to, ka es ari esmu laimiiga.. jo biju starp taam 114 :-P
21.08.2007 01:29 | saite | Atbildēt

+0
Jā, bet, kad es meklēju atbildes, es jau to nezināju, ka Cosmo pagarinājis laiku! Nedod Dievs, kko nospiestu atkal viss nobruktu! Tāpēc es steidzos pa galvu pa kaklu un nevarēju normāli neko sameklēt(t)
21.08.2007 01:10 | saite | Atbildēt

+0
Man arī ir tikai 2vas kļūdas!
21.08.2007 01:04 | saite | Atbildēt

+0
Pelite, ligitina, ditta, bloodmerry un Liisa. Apsveicam uzvarētājas!
21.08.2007 01:04 | saite | Atbildēt

+0
2 kluudas..ir ok:)
21.08.2007 01:02 | saite | Atbildēt

+0
man ari cosmo.lv baigi bremze :-/tagad gaidu atbildes....gribas zinat kuras tad uzvareja :-)
21.08.2007 01:00 | saite | Atbildēt

+0
Viena kļūda. Arī labi :-) Cerams Cosmo sapratīs, ka turpmāk šādus konkursus labāk nerīkot, citādi viss te nokarās :-D
21.08.2007 00:59 | saite | Atbildēt

+0
kā pagarināja konkursa laiku? tā nav godīgi :'-( es 21.19 aizsūtīju atbildes, pēdējo atbildēju nahaļavu, bet pārējām atradu atbildes, ja zinātu ka ir vēl laiks, atrastu visas atbildes :'-( un dīvaini ka tieši šobrīd man nereāli bremzē cosmo.lv, tā nekad nav bijis iepriekš :-|
21.08.2007 00:57 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits